Saturday, February 12, 2011

Konsert WOW PUTRAJAYA yang super duper BESTTTTTTTTTTTTTT!!!

petang semalam after hantar kawan kawan balik aii ingat tak mau p konsert sebab nak baca novel.. hehehe.. teruja gila kowt nak baca novel.. tapi petang semalam masa duk sengsorang tuh.. tiba tiba.. tiba tiba aii dengar satu bunyi.. jeng jeng jeng.. aii pun tak tahu pun bunyi haper sebenarnya.. hahaha.. tapi y pasti bunyi cam orang bukak pintu.. for the first ingat maybe rumah tingkat atas.. sebab kekadang pernah dengar jugak.. so aii just abaikan jerk la.. kebetulan lak masa tu ngah dengar lagu..volume tinggi kowt.. tapi bila masuk 3 kali.. pastu kuat sangat bunyi dia.. rasa macam bunyi yang dalam rumah ni jerk.. tinjau2 takkder orang pun.. tapi siyes bunyinya sungguh kuat hokey.. gua pun per lagi terus kecut semangat.. kowt kowt han ker.. perompak ker dah la nak nak magrib nih.. terus tutup pintu bilik.. berkurung dalam bilik!! tapi bunyik lagik..... huwaaaaaaaaa... terus nangis... (T_T)

so malam tu biar kepenatan gilos sebab p alamnda tapi kuatkan semangat gak untuk pergi.. tak mau duk rumah sorang.. TAKUT!!!.. tapi mood sunguh2 down.. sepanjang berada di konsert tu aiii cuma rasa nak menangis jerk.. asal ingat jerk terus air mata nak kuar tapi kontrol2.. hahaha.. ye ar! ramai orang kowt.. malu aii.. huhuh!!

sampai sana kita orang  p ker showroon.. auto room .. haper ntah.. kulupa namanya.. tapi tempat keter tuh.. santek sangat.. teruja aii tengok.. tapi tak mampu menzahirkan rasa teruja sebab feeling down! 

 kereta ni yang paling ramai orang tengok!! siyes aii pun suka .. cantik sangat sangat..

 kereta myvi ke viva .. kulupa.. boleh tahan la.. kaler putih yang bekilau milau tu buat keta ni look gorgeous..



 apa maksud bumbleebee erk???? santek!! kaler oren lagih!!




ku suka kereta inih!! mesti rasa waaaaaaaa... kalo nampak dia tengah meluncur kat tengah jalan... kete ni takder ar lampu bagai.. tapi dia look smart... aii like...

lepas tengok nih.. g kat tempat orang bawak motosikal kecik lak.. ala tapi tak jelas lak gambar dia... 


ni pict time da habis rasanya.. ada budak tuh.. kelakar gila.. motor dia asyik rosak jerk.. pastuh ada yang berlanggar lah.. tapi siyes sooooo cutes budak budak ni bawak motor.. lucu... hahahaha.. okeys fine.. korang tak ketawa sebab tak lucu sebab tak der ditempat kejadian.. erh aii pun sebenarnya tak ketawa jugak kat situ.. skang ni baru tersenyum2 sebab rasa kelakar.. semalam.. tak boleh nak ketawa sebab mood sedang down.. orang duk ketawa aii duk busy lap mata sebab airmata nih asyik nak keluar jerk... grrrrrrrrr... spoil mood tullll!!

pas habis semua baru we all pi layan konsert... masa nih da banyak penyanyi dah y aii terlepas tengok..


paling aii suka sekali..Ella!! weyh.. dia ni kan... manjer gila dowh.. aii jadi teruja lak tengok cara dia tuh! manja tapi bukan dibuat buat.. so spantanious.. sweeeettt sangat2... omg.... santek betul... ku suka lihat cara dia.... ratu rock but manjer!! jarang orang yang rock punya keperibadian manja cam tuh!! tapi dia.. gila ar.. ku yang tak rock pun tak selembut ituh.. hahahaha... ELLA THE BEST!!


selain dari ELLA... ada RAMLI SARIP ngan AWIE... yang ni pun fara suka.. they all nyayi lagu lagu jiwang.. sedap betul suara.. ramli sarip tuh lagi la... time dia nyayi semuanya ikut...sebab lagu yang dia nyanyi semuanya populer populer... gile ar.. suke juga...

Awie.. pun sama... conclusionnya aii memang layang tiga tiga nih!! best yang amat... mantap.. i give 5 star from 5.. hahahaha.. full start tuh! 

btw we all duduk dekat la jugak ngan stage.. so aii nampak la jugak mereka mereka ni secara jelas evendo tak pakai spec.. suke!! btw gambar gambar bawah nih da time last.. kita orang semua berdiri p depan stage...artis2 smeua da berkumpul atas stage.. nanyi lagu GEMILANG...








lagi satu yang buat fara kagum.. lighting dia..ngan bunyik dia.. bergegar hingga ke ulu hati sound dia.. lighting nyer pulak.. masyaallah.. gila meriah.. ya ALLAH best sangat.. hehehe...

past abis kita orang balik.. dalam kul 1 kowt.. tak hengat...
balik aii baca novel then tidur!!
conclusionnya konsert kali ini lagi meriah dari tahun lepas punya... dan lagi ramai orang!!!

P/s:- gara gara terkejut ngan bunyik pintu petang semalam tuh plus kepenatan.. hari ni ku sakit kepala dan demam.. mood lak masih dalam otw untuk okey.. yang pasti aii dah boleh bercakap.. hahaha.. siyes semalam mungkin sebab terkejut plus takut sangat aii jadi tak leh bercakap langsung.. akak ngan adik duk bebel2 pun aii tak leh nak balas.. sebab rasa cam nak menangis jerk sepanjang masa.. huhuh!! kronik betul penyakit takut nih!! :P