konklusinya ku ta suke presentation

hari ni presentation..
ku ta suke ta suke.. huhuh!!

first time rasa nerves gila babas sebab ni first time present accounting.. ala ala gaya bakal cartered accountant gituh..ku dengan semangat yang tak berapa jitu cuba baca one hundred thousand three hundred ninty four sejak pepagi buta lagi... sekali masuk kelas... haru.. langsung tader present apa apa... dia just tanya soalan jerk.. uhuhuh!!

fara ni dah lah yang kalo gabra ke neves ke mula la cakap lintang pukang.. *tak gabra pun lintang pukang gak.. ekekeke.. and mula la lect tak paham apa yang ku cakap tuh..grrrr.. sentap sekejap... huwaaaa....sedih sedih ...seb baik kawan banyak back up..

dah la hari ni dapat result audit.. korang tahu aii dapat berapa.. teheee.. malu nak cakap.. tapi ku tak kira.. sebabkan semua pun lower2 jugak so kutak malu sangat miahahaha... ku dapat 4/20 grrrr.. terkezut!! kali pertama gagal kuiz setelah tiga sem berturut2 ta pernah punya rekod gagal.. heheh!! tapi da jangka.. ssebabnya soalan cam hape.. ke kuh yang malas.. teheee... saper cakap aii malas aii nak merajuk.. kekekee....

btw ini aderlah entry palinglaju dalam dunia.. siap tak sampai setengah jam.. nak cepat tutup lapy..sebab da mula azam baru.. echewah! time study.. study.. time petang and after stud baru leh online.. heheh!! hopefully berjaya.. risau gak ar .. dah la final year.. dibuatnya ku kena repeat paper tak ker haru.. terus kena halau dari rumah.. miahahhaa....'

oklah itu saja.. btw aiisee there are  follower baru yerk.. tehee suka.. tapi maap tak dapat berkunjung balas lagi.. t hujung minggu fara terjah you all yerk.. okeyss... daaa~~~

p/s:- semakin hari semakin pemalas.. apakah??? Awak!!! sila brainswash saya.. hehehe... XD

Popular Posts