Sunday, February 20, 2011

JeMaRi AsMaRa 2Nd GiVeaWay


disebabkan fara takderkerja sekarang so fara nak join Jemari asmara give awayni... give away ni dianjurkan oleh empunya belog sempena 3 perkara..

i. Ulang tahun perkahwinan ibu dan ayah yang ke 8 tahun hijrah pada 12 Rabiulawal 1432H
ii. Pembukaan Asmara Collections @http:jemariasmaraonlinebiz.blogspot.com
iii. Jemari Asmara bakal berusia 3 bulan pada 23 Februari 2011

saper nak join sila klik picture ya.. btw sedikit gambar untuk tatapan semua... psttt... sengaja nak suh korang teruja ntuk masuk Ga ni..  

antara benda benda yang dijual kat Asmara collections..  kalo nak lebih lagi sila terjah sini keys... ASMARA COLLECTIONS




yang ni pulak antara barang barang yang dicreate oleh Asmara Collection.. yang nih terjah dekat blog Jemari asmara jerk.. omg santek kan.. korang amsuk la Ga nih.. maha tahu benda benda nih hadiah dia.. sweet owh.. macam british collection gitu... nak p tengok lebih lebih klik sini.. JEMARI ASMARA



ok lah itu saja.. like fara said tadi saper nak masuk sila click banner paling atas sekali... hadiah hadiah dia memang super duper gempak .. 3 kategori lak tu.. kowt takder rezeki fara ader rezeki korang best gak tuh...boleh tumpang bangga... hehehe... 


erh btw lupa.. kalo sesiapa masuk under Fara (which mean tahu ga ni under my blog).. tulis la nama aii as referal.. Nur farah hani... kalo tak paham sila p terjah ke blog empunya GA dulu dan pahamkan.. tak nak pun takper.. MErajuk.. huhuh!! :P

sekian mekasih.. XD