Saturday, February 19, 2011

Hidup yang membosankan!

hari hari minggu memang membosankan... nak keluar?? bukan jenis Fara la kowt nak kuar malam malam nih... takderkewjer erhhh.... kerja banyak.. asaigmnet bussines nak kena hantar this week.. so far bahagian fara tinggal sikit jerk lagi.. belah my friend?? aii dont know and siyesly takder rasa nak tahu buat masa sekrang.. aii da bgtau they all if ader apa apa just text me so bila tak dapat apa apa mesej that mean ok lah tu kowt...

btw... siyesly kubosannnnnnnnnn... huwaaaaaaaaaaa.. rindu kat adik.. kalo duk kampung kan bagus.. ada adik2 ... boleh gaduh gado manja ngan mereka.. duk sini cam tunggul jerk.. huhuh!!


rindu sama kamu... (T_T)

P/s:- Bila saya gembira saya mahu kamu turut gembira..
bila saya bosan saya mahukan kamu untuk bercerita..
bila saya sedih saya harapkan kamu untuk menceriakan..
bila saya marah saya harapkan kamu untuk mendengar ketidakpuasan hati saya..
bila saya benci saya harapkan kamu untuk menghilangkan rasa benci itu..
bila saya kecewa saya harapkan kamu untuk menghilangkan rasa kecewa itu..
bila saya lemah saya harapkan kamu untuk menaikan semangat saya kembali..
tapi bila kamu pergi.. what can i do?? should aii fight for you???


dıd ʎou ʞnoʍ ɥoʍ suɟɟǝɹ ı ` ɯ sɟ ʎınb 1ıʞǝ ɟɥıs ɟoɹ   1onb ɟıɯǝ.. pǝn ɟ s ʎ  pǝn ɟ dǝnb n  p  ʎ nb ɟǝɹƪ dı d 1 ɯ dunı  nıɥ. buʞ n ʞ ɟ  s ʎ  ɯǝnʎǝs 1 dıɟ ʞdıɹʞ n bǝbını ɟ pı  d  ʞǝɟıʞ nʎ  s ʎ  bǝɹɥ ɹ p  ʞ 1 u ʎou  d  s ɯ  ..  ɟ 1ǝ sɟ  ıı ʞnoʍ bı1  ʍ ʞɟunʎ  s ʎ  1ǝɯ ɥ ɯ ɥupun bǝɯbıɹ  ʎou  1ʍ ʎs ɥǝɹǝ ʍıɟɥ ɯǝ.. bǝ ɯʎ suppoɹɟıʌǝ ʍɥǝn ı  ɯ doʍn.. ɯ ʞǝ ɯǝ ɔɥǝǝɹs ʍɥǝn ı` ɯ s d.. 1ǝnd ɯǝ ʎouɹ ǝ ɹs ʍɥǝn  ıı ʍ nn  ɟo sɟoɹıǝs ɯoɹıǝs.. ɟ pı ɥ ʞıʞ ɟnʎ ???