HERO MALAYA nak datang PAVILION esok!!

hah... teruja tak teruja tak.. per lagi korang.. pergi la gegarkan pavillion esok.. huhuh.. aii tak boleh pi sebab esok ader test kul 10 sampai 12.. sebenarnya balik tu boleh jerk pergi tapi sabtu pun hader test lagi.. tak sempat baca lagi.. huhuh!! so ku tak mau pergilah..

nasib baik takder aaron aziz, asyraff muslim aka ustaz amirul aii yang hensem tuh.. kalo ader konpem kuh pergi.. wakakaa...

btw hero malaya ni gegar pavillion diatas reasons MEMBANTERAS PENDERAAN TERHADAP WANITA... wow.. aii bangga you sebab hero hero malaya ni perjuangkan hak wanita.. they prevent us from be a mangsa dera.. fuh! bagus betul mereka.. lelaki macam ni la aii suka.. ehehe... menyimpang dari tajuk la.. sedikit gambar y aii cilok dari encik google.. untuk buat korang teruja nak pergi.. hehehhee..


*hensem jugak iqram dinzly nih kan.. ekekeke

hah dah dah.. korang nih.. bab cuci mata number satu.. nak banyak banyak pi google sendirik..wakaka.. btw antara antara mereka meraka yang ada yang ada.. ehehe.. adalah.. paknil, alif sattar, fazley yaakob, syafie nazrif, zoey rahman , altimet, maulana, zahieril adzim, sahiezy samzahid, imran ajmain, farish aziz, erry putra, dj nasty, iqram dinzly, cat farish,riz anuddin, adi fashla, kamal adli dan zizan !! 20 orang semuanya..

dalam banyak banyak nih.. kusuka kamal adli jerk.. opsss.. tapi tetap tak dapat nak menandingi ustaz amirul ngan aaron aziz.. hehehe.. aii nak buat banner besar besar la kalo p pavilioon.. aii nak tulis..

SAYA NAK AARON AZIZ NGAN USTAZ AMIRULL.. VOTE UNTUK MEREKA... wakakaka.. rosak majlis orang.. hehehe.. ok fara gurau jerk lah.. hopefully majlis untuk membanteras penderaan ini berjalan ngan lancar.. you guys.. harus pergi..biar korang dapat kesedaran sivik sikit.. takder perempuan korang tak leh servive dowh.. ehehe.. betul kan??? lalallaa... info lanjut sila pergi beautiful nara...

p/s:- tadi mimpi terbang terbang atas awan segala .. siap ader raksasa lagi..mistik betul mimpi tuh.. huhuh!! conclusionnya petang2 kat waktu asar jangan tidow.. :P

Popular Posts