Tuesday, February 15, 2011

Dinner Date?? dilema nak pergi ke tidak... (T_T)

yeah yeah.. ader orang ajak date.. suke suke.. hahahahah.. nampak sangat kegatalan disitu keyh..

tapi acah jerk.. fara mana der gatal.. erh aii sopan santuh hokey..hak2.. sila lempang aii.. :P

tapi siyes la.. aii dilemma nih.. huhuhu..
cuba korang cakap  CECITE CECITER...
baru fara citer kalo tak tak mau citer.. hahaha.. gedik lak.. esok nak exam tak sedar diri..huhuh!!
ok disebabkan kesuntukan masa.. aii pendekkan citer .. kitaorang semua ada annual dinner for final year student..
hari tu time semua kengkwan tak mau pergi fara siap ugut n gertak gertak they all suh p jugak! kalo tak p tak mau kawan.. T_T... begitu jitu nyer usaha fara nak hasut they all suh p dinner tuh!!
tapi tapi... entah kenapa makin hari rasa nak p dinner tuh semakin tawar lak dalam hati nih..
at last i decide ntuk tidak pergi ..
tapi... nak dipendekkan citer lagi.. masa aii beria nak pergi harituh tak ramai pun y nak pergi..
ni bila aii tak nak p.. dengar dengar nya... satu kelas nak p... grrrrrrrrrrrrrr...
sentap nih sentap.. tercabar jiwa dan raga...
rasa nak pergi.. tapi malas nak pergi cari baju y sesuai untuk p dinner tuh...
tak nak pergi rasa rugi..
kengkawan pun dah duk tanya2 memandangkan sekarang nih hanya fara y tak mau p...

so kata putusnya?????

btw ini info info sal dinner tuh... agak agak korang harus pergi ker tak ya???

NAMA: "LEGEND FROM THE LEGACY" - YOUNG, GLAMOROUS & CAHRITY GALA NIGHT.

TEMPAT: PARK ROYAL HOTEL & RESORTS KUALA LUMPUR
MASA: 6.30 PETANG - 11 MALAM
TARIKH: 26 MAC 2011 (SABTU)


btw kalo pergi nak pakai baju apa ya????


lisa cantik berbaju kurung... kan kan??





pakai macam ni boleh.. mauahhaha... sewel!! ... XD!!!

p/s:- kata mereka dinner ini adalah satu kenangan... pasni masing2 bawak haluan sendiri dah.. (T_T)
kata saya lak... dinner habis kul 11 malam.. so macam mana nak balik rumah pastuh??? ku takut balik malam.. :-( tidur rumah kawan?? karang der jugak y menangis nak balik rumah.. hehehe.. perangai cam budak budak.. huhuh!! XD