Friday, February 11, 2011

Day 9:- A photo of the item you last purchased

kembali pada 30 days challeng yang udah tak berapa nak 30 days nih... hehehe...
so for days 9... item you last purchaseddddddddddddddddd...........
apa ntah.. lupey sudeyyyyyyyyyyyyyyyy...

aii rasa benda latest yang aii beli ni kowt.....


citer dia best.. tapi idham poyos.. hak2.. suka tapi tak mau bgitau.. last last menderita.. da tua baru jumpa balik.. cam tragis lak kisah cinta dia.. seb baik leh kahwin jugak atleast cinta tu kesampaiian la kan.. ngeri pun der jugak citer ni.. ye ar.. sian kowt..hehehe..


kisah cinta Riana Syuhada Adam ngan syed Aminul.. kahwin ngan husband orang.. hehehe.. sian jugak! tak tau nape kali ni terbeli dua dua novel yang kisah nya agak sadis sikit.. tapi best la.. kowt.. tak tau nak komen apa.. yang penting aii memang pembeli setia novel alaf 21.. so semua aii layan..

oh ya.. last week .. malam tu kowt.. aii kuar pergi up ke down town entah.. tak hengat.. beli jam.. Rm 20 henggt jerk tak mahal pun.. nak upload pict tapi entah kepada lama lak nak tunggu dia loading. so malas suda aii nak tunggu.. jadi tak yah lah tengok pict nye yer.. hahaha...

ok lah itu saja.. takder banyak benda yang nak dibebel ar bab bab item purchased ni.. heee... so korang leh la buat conclusion yang aiii ni sengkek orang nya.. muahahaha...

mekasih..=p
oh ya.. ku suka lagu ini.. huhuhu.. i like.. tertiba terasa nak feeling meeling dikala jam y dah mencecah kul 2.15 nih.. huhuhu.. pang disini!! sebab gedik sangat.. lalalala...


P/s:- entry challenge y ke 9 nih aii tulis masa before cuti rituh lagi.. hahahaha...  tambah lagu jerk tadi... so conclusionnya it is not the item that aii last purchased.. erh ada kukesah.. hehehe...last but not least whatever happen tetap jugak nak p beli novel sambungan tak seindah mimpi ngan tiada lagi mimpi ESOKKKK!!!!.. yang last nyer.. ku sedang hangat tengok citer trilogi cinta ni... sadis.. :P

p/s/s:- dah dua kali miss tengok siter ustaz amirul.. wah kurindu kat asyraff muslim.. har3...