Sunday, February 27, 2011

Day 13 : A picture of your favorite band or artist

hoyeah test da habis .. suka... rindunya nak berblogging.. tehee.. tapi mata ni ngantuk la pulak.. banyak story mory nak citer eheh!! tapi mood ku suda down disebabkan mimpi yang misteri.. huhuh!! so now aii nak google makna mimpi dulu.. ada masa aii tulis la entry..wakakaka.. korang rindu aii tak .. ehehe...so as usual la. fara ni dalam proses nak post out semua draft entry nih..entry nisemua dah berzaman dah... huhuh!! layan~~

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

yeay !! aii suka aii suka!! ini la satu satunya medium yang ada untuk aii tempek gambar artis artis pujaan hati.. hahaha.. ayat tak leh blah betul.. heee.. tapi aii suka.. letss move onnnnnnn....

first haruslah dimulakan dengan hencik Aaron aziz yang maha hensem dulu.. erkk!! skang okeys juga.. hahaha.. tapi perasan tak dia sudah semakn berisi.. muahaha.. arh! tak kira aii tetap gak pemnat dia number satu.. satu hokeys!! 


hensem kan!! indah sungguh ciptaan Tuhan.. hahaha.. aii  memang gila fanatik ngan dia.. masa citer kl drift nak kuar..sebulan before citer tu kuar aii dah bising2 ajak my frind g nengok.. pastu masa g tengok citer dia tu.. diakan jadi penjahat.. kali pertama tengok dia pukul syamsul tu .. aii tak per jerk.. hokeys jerk.. aii tak kisah langsung dia pukul syamsul.. aii tengok aaron ni cool jerk.. biar dia bawa watak jahat gila pun aii tak kisah.. punyala minat nak katakan... pastu last last tu masa dia pukul scha.. baru la aii .. "awat aaron aziz jahat sangat.. eii tak suka tak suka.. bla bla bla" aii duk membebel kat kawan aii.,sampai kawan aii tak tahan kowt aii duk marah marah kat aaron ni dia pun "Fara!! itukan berlakon jerk! tu pun bersungguh!" erkk!! ok fines!

pssttt.. aii suka like status aaron yang kat muka buku tu.. pantang ada status baru.. laju jerk tangan tekan like.. hahaha fanatiknya aii kan!!

artis kedua yang aii minat .. opkos tak lain tak bukan.. USTAZ AMIRUL aka Asyraff muslim yang hensem juga.. hahaha.. ai tiap kali tengok dia kat tv harus macam nak terpegun jer rasa.. aura dia tu.. omg cool semedang jerk kan.. sweet lah! lembut jerk.. ish suka suka..


tak dapat nak story mory panjang .. tapi siyes aii suka.. aii pun tak tau naper aii suka.. mungkin sebab dia cool jerk kowt.. pastu muka dia tu cam ada cahaya ar .. berseri seri.... mungkin seri cahaya orang beriman .. chewah! mana la tau betul kan.. siapa kita nak judje orang.. arrhh tak kesah ar.. yang penting aii suka.. *nak car pakwe cam ni arh.. hehehe..


suka juga!! walaupun dia bukan artis .. heee.. saja amik gambar dia ngan wife.. sebab comel!! yang ni pun aii memang suka gila mengelike status dia kat face book.. hari tu pernah aii tanya something kat pacebook tu.. dia reply.. ouh aii teruja hokey.. geram jerk nak frame status tu.. muahaha.. gila! padahal takder haper pun.. haila.. teruk arh aii ni.. heee.. k lah move onn ke artis lelaki terakhir yang fara minat...


FAZREEN RAFI!! atau pun putera Zamir dalam cter putera katak tu.. hehehe.. har tu aii cakap kat adik adik aii "adikk.. hensemnya putera zamir.. kakcik nak ar kat dia".. pastu tahu adik aii jawab apa??? "gatal la kakcik ni!!" errk ok fine!! tapi semenjak aii cakap cam tu.. dia tak leh nampak putera zamir ni mesti dia tersengih sengih depan aii.. nak menyakat la kononnya tu.. tapi aii tak kesah.. lagi aii layan adala.. hari tu lak.. masa raya kan ada takbr raya..yang fazreen pun ada jugak.. makin heksited la aii tengokkan..pakai baju melayu kowt! hensem seyh.. hahaha..

ok lah.. artis perempuan lak!!


dia santek!! saper nak kutuk dia sila out dari blog aii.. muahaha.. gila backup.. siyes aii suka dia.. dia santek.. pandai berlakon and macam macam lah.. yaa.. mungkin dia ada wat salah tapi itu antara dia dan mereka mereka tu sahaja.. kita sebagai peminat tak yah la nak sibuk sibuk judge dia.. wah hangin aii hokey kalo ada yang kutuk kutuk rita rudaini.. sebab siyes aii suka diaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat sangatttttttttttttttt.. tak mau cakap panjang.. yang penting aii suka!!


minat sebab dia satu satunya artis yang jarang ada kontroversi.. tak pergi clubbing cam sesetengah artis lain.. dia lambang wanita yang berjaya.. dari gadis biasa now kaya seyh! duit berkepok kepok.. ada business lagi..  heee.. aii suka..

oklah.. setakat itusahaja ulasan aii sal picture my favorite arts ni.. yang bawah bawah ni aii suka juga.. tapi tak fanatik sangat.. so aii tak tau sangat sal hal mereka.. jadi kita layan gambar saja yer....







 p/s:- artis artis ni memang banyak anugerah yang Allah bagi kat diaorang .. tapi tu la.. tak banyak sangat yang boleh djadikan idol.. kontroversi!! kontroversi!! agagaga!!