Thursday, February 17, 2011

Day 10 : A photo of your favorite place to eat

disebabkan kuh takder kerja so nak teruskan challenge yang 3o juta hari tuh jerk la erk...
btw a photo of favourite place to eat???
aii suka makan kat rumah jerk.. kat dapur.. so should aii take  picture of that.. hahaha..
direct jer an..  gambar gambar bawah ni sama ada fakta plus auta or bahasa mudahnya berangan nak pergi makan kat situ.. boleyh??

so lets do it...=p
first thing first gambar gambar tempat yang aii selalu pi makan...

 *jarang makan tapi kalo kuar ramai ramai prefer makan kat sini jerk..
senang! beli satu rasa sorang.. pastu share..=p

 *selalu kuar memang makan kat sini jerk.. mudah dan cepat.. 

 *hanya akan pergi jikalau ada permintaan dari sesiapa.. kalau tak tak pergi.. sebab dah bosan makan ayam.. kecuali cheezy wedges.. sedap owh.. i like.. 

*agak agak lapar sangat baru singgah makan nasi kat sini.. kalo tak prefer makan kat mcd or pizza.. tapi selalu jugak ar pergi makan sini.. dulu pernah hampir setiap minggu makan kat sini!

ok lah.. itu jerk kowt.. kalo secret resepi.. beli jerk.. makan kat rumah..  actually da bosan pergi tempat tempat ni..  o teruja nak pergi makan kat tempat cam ni lak.. boleyh???=p

*tak tahu la apa maksud pilih gambar tempat makanan yang ala ala romantic cam ni..
hahahah.. budget an???? 

ok sekian mekasih!!=p

p/s:- esok ku ada test entrepreneurship.. lecturer duk potpet2 bagi hint tapi satuh pun tak masuk dalam kepala... huwaaa.. rasa macam nak hantuk kepala kat dinding. hahaha...