Sejuta Cinta Marshanda


SEJUTA CINTA MARSHANDA.. huh!! I like Marshanda hokeys.. cantik yang amat..
oh ya.. citer ni bakal ditayangkan kat tv 3.. dengar dengar gosipnya bakal ganti citer Alisa..
ouh cepatla citer Alisssa habis hokey.. say sory to evan sebab terpaksa berpaling arah ke baim wong lak.. hahahaha..

mula mula tengok iklan ni tak der teruja sangat sebab tahu tak leh tengok .. kul 2.30 class time.. tapi bila dengar lagu nya.. ouh i jatuh hati hokey.. so pasni sangupp tengok online.. err ada ker????
lagu nya bertajuk SEJUTA CINTA..
and MARSHANDA yang nyanyi..
aii start minat ngan marshanda ni kalo tak silap time dia berlakom drama AQSO & MADINA.. pastu SOLEHA ke hape ntah.. tak hengat lak..
perempuan ni kan bila dia pakai tudung..
siyes sungguh cantik..
dulu Fara ingat dia memang pakai tudung betul2..
tapi i lupa.. da nama pelakon.. hehehe... seksi rupanya..
lalala..
tapi itu hal dia la kan..
tak mau masuk campur.. 
so back to story..
tengok video klip for promotion ni pun.. memang superb2 n pelakon yang glamorous la y berlakon..
NABILA SYAKIEB.. AQSO.. ASYRAFF SINCLAIR pun hader.. n macam macam lagi..
i like.. 
ok lah itu saja..
ouh b4 that.. gosip cakap.. bukan gosip la.. tapi betul la .. kowt.. baim wong dulu couple ngan marshanda tapi da putus.. skang dia couple ngan ben kasyani..
tiga2 berlakon dalam citer ni.. fuyoo.. gempak arh!!!
ouh ni video klip promotion nyer.. saja nak tempek kat sini.. sebab suka dengar ... 
hah apa??? ko tak suka??
ok fine!!!

  

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya
Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

P/s:- cerita USTAZ AMIRUL malam ni pun best.. tak sabar nak tengok Asyraff muslim yang hensem.. hahaha..gedikKKK!!!

Popular Posts