Wednesday, January 19, 2011

Minggu Yang Superrrr dooopaaaaaaa!!

*Arahan:- baca straight dari tajuk then sambung ayat yang bawah.. sila ikutya.. :-)

busyyyyyyyyyyyy!!!
penatttttttttttttt!!
emosionallllllllllllll!!
tetapi heavennnnnnnnnn sebab esok cuti.. jumaat cuti.. tulat cuti.. esok after tulat pun cuti..I like!! =p

pastu minggu depan cuti!
tiket balik kampung pun dah beli..cannot wait to fly back.. even hati amat berat sikit.. hehehe.. apa apapun yang tu tolak ketepi..
yang penting kerja sungguh banyak..
but insyaallah akan dapat disiapkan ikut due date dia..amin

erm.. my emosi pun dah bertambah ok..
siyes! 4 hari yang lepas sungguh buruk.. hari ni hari keenam right?? so i`m really ok now!
btw special thanks to azie coz BRAINWASH me.. evendo suruh guna ayat kasr ntuks sedarkan aii but he just did well!! ayat guna gila touching hahahha.. elok elok aii yang sebak jer terus menangis (T_T)
to Yalin coz meluangkan masa untuk mendengar cerita evendo masih berada di pejabat.. *tak tahu pun dia kerja.. takpasal2 kena sound ngan bos sebab ralat sangat berfb.. *kowt.. =p
& zaida.. evendo tak tau citer tapi nasihat y diberi amat berguna..

hurmmm..
aii tak derk apa  topic pun untuk diblogging sebenarnya.. heee..
sebab sungguh takder citer menarik ..ingat nak story mory experince nengok citer KHURAFAT.. tapi tak jadi g tengok coz ticket fully book!!
my week just full with hidup yang seakan akan berada diawangan and fuzzy with assigment yang sedang otw untuk disiapkan..

apa apa pun thanks to GODNESS for all the thing.. ;-)

erh sat sat.. lama sangat tak berfb.. i bukak bukak profile dia cam berubah! sungguh tak best! i tak like.. huh!!

P/s:- hidup tanpa dugaan umpama memandu dijalan yang lurus! sungguh membosankan right! so just take it as a challenge *cuba pikir bawak kereta dengan keadaan jalan yang bengkang bengkok! pasti banyak emosi yang muncul. tapi hakikatnya kita tak derla bosan sangat berbanding straight to the point all the time.. =p