Saturday, January 8, 2011

Facebook akan tamat perhikmatan pada 15 march ni???

Hoyeahhh!!
sila tepuk tangan...:p
actually tadi terbaca citer ni kat one other blog ni.. *ala tak hengat lak saper.. sowy2..
mula mula pikir tak mau story sal ni kan..
tapi tertiba rasa nak pulak..
okeys asyik tertiba jerk kan..
tapi ni kira bukan plagiat entry orang kan..
hehehe... sebab aii tulis lain dia tulis lain.. wee~~~

so ini la berita nyer.. *klik la gambar untuk g ker website dia.



ahh.. gedik la aii kan.. padahal leh bagi link jerk.. tapi tangan gatal nak print screen segala..
weelll  *azam 2011 nak menambahkan kegedikan kedalaman kedirian la katakan..
so inilah salah satu contoh kegedikan yang telah berlaku..
aduh! tertiba terasa diri sewel!
apa apa jerlah.
yang penting takder face book pun tak kesah! tak jejas pun kehidupan aii..

tapi mungkin sedikit sebanyak ini yang akan berlaku

1- terputus contact ngan kengkawan yang sememangnya jauh dimata lagi jauh dihati.. *pangg disini! kecik hati kengkawan aii nanti..

2- tak boleh nak stalker status2 kengkawan yang baru *cntoh :- aku baru lepas putus ngan pakwe number 11.. eerr  tboleyh??? ;P

3- tak dapat nak stalker pakwer2 hensem.. erk? hader ker???

4- INI PENTING!! tak dapat la i nak stalker wall Dr sheikh muzaphar ngan aaron aziz lagi.. huk3.. sedih hokey.. errhhh... aii stalker yang baik hokey.. sajer jer tgok they all nyer wall.. *aktiviti y selalu dibuat.. hahaha.. kantoi!!

5- haper haper jerk la!

ok lah itu saja!
tapi bak kata cik cokiecokie90 *dah jumpa dah cik y tulis tu..
takder fb pelik jugak kan!
dah takder la jalur lebar yang boleh merentas satu dunia ni.. apakah???

nak tambah lagi.. bak kata cik  cokiecokie90 
jugak.. takder fb ader blog jer pun takper.. kau hader?? hah cepat2 la p buat.. pastu promote dalam fb sebelum dia meninggalkan kita semua yerk.. hahaha..

ok.. daaaa...

p/s:- tak tau la kalo hanya fitnah semata mata.. kalau citer salah.. halalan jer lah yerk.. ok!!

TING TING!!
LATEST UPDATE..

penutupan fb tu cuma satu fitnah semata mata.. muahaha,...
kali ni i da malas nak print screen.. so korang p la sendiri kat link ni ya..
facebook shut down hoax spreads like fire 
.. ok.. daaa...

p/s:- pusing kepala cheq!!.. tapi hader aii kesah!!!