Tuesday, January 25, 2011

Day 6: A photo of an animal you'd love to keep as a pet

wah dah entry keenam.. feewit!! rajin kan aii hupdate entry setiap hari.. ahhahaha,....

btw soalan dia  A photo of an animal you'd love to keep as a pet *Fara pun tak paham nape setiap kali wat entry harus ulang tajuk yang diberi.. mauhahaha..

to be honest.. aii tak suka pelihara binatang.. hehehe... dulu aii suka kucing.. masa tu aii kecik lagi.. dalam 10 tahun kowt.. one days tu aii pergi rumah kawan akak.. ada sekor kucing to comeyyyyy.. bulu lebat..sweet arh...

pastu pastu aii pun tak hengat apa yang jadi..
tapi yang aii ingat my mum tak bagi dekat ngan kucing dah pastu..sebab aii ada asma.. mungkin aii lelah kowt malam tu.. hentah! lupe sudeyyy.. tapi dulu ar.. skang ni. daa bertahun tahun aii tak pernah la pulak lelah.. penyakit tu dah ilang kowt.. hahaha.. then becoz of that la till now aii tak suka sangat binantang.. jumpa kucing pun aii lari jauh.. heee.. apa apapun.. if diberi peluang atau tertibe minat nak memelihara pet per ni.. aii akan pilih binatang bawah bawah ni kowt...

 *comelnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. aii suka ar... nak letak 
dalam kolam kat rumah aii ar... errkk.. sejak bila rumah aii ader kolam???? =p
psssttt.. letak dalam toilet pun leh gak kan.. har3..

* aii suka..kelinchi!!  tapi orang cakap baunya kurang menyenangkan?? 
betul ker.. aii suka.. putih! cam suci jerk arnab nih.. hahaha..

 *burung.. suka juga.. tapi bosan ar.. nanti dia berbunyik nyik nyik nyik.. 
hahaha.. pekak telinga aii..

*hah ni baru ya.. aii rasa paling koman pun kalo tertiba terajin nak membela pet pet ni kan.. aii akan bela ikan jerk.. ikan yang santek.. tomei and berkilau kilau.. nak jaga pun senang.. kalo pelihara dalam kolam lagi senang.. hari hari cam pak makanan jerk.. hahaha..

tapi aii rasa... aii lagi suka binatang ni arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... sweet kan???????????????

cekodet cekodet cekodet  dia jalan.. har3.. sewel!!!

ok lah itu saja...
mekasih...=p

p/s:- entry untuk hari keenam tapi post terus sebab malas nak tunggu kul 12 malam.. hahah.. lurus bendul tul!!
p/s/s:- heksited.. yeay luse balik kampung!! XD