Friday, January 21, 2011

Day 2 :- Your Favorite movie

second day of challenge.. your favourite movie?? ok to be honest aii not a typical person yang ader citer citer kegemaran ni.. hahaha..

selalu nyer kalo tengok movie benda yang first first thing sekali aii akan tengok aderlah tema cerita tu?? kalau based on tema aii suka yang of course CINTA.. well~~ perempuan aka remaja aka saya memang tak dapat dipisahkan dengan ayat ayat tu.. chewah.. walaupun tak bercinter tapi jiwa remaja haruslah suka citer citer cam ni.. nak nak kalo jalan cerita tu macam novel.. heaven right..  so now memang ngah gila heksited tunggu movie OMBAK RINDU kuar kat panggung.. konpem aii aderlah diantara orang yang pertama akan pecah panggung.. aii like.. hahaha.. nak review citer citer lepas aii pun tak hengat dah.. so layan la yang akan datang jerk..

 * cover dia pict aaron aziz tu.. sweet arh.romantic.:p

ouh.. terlupa lak.. selain ombak rindu. aii juga suka movie nur kasih!! sob2 citer cinta dia sedih hokey.. tak sabar ar nak tengok dua citer ni..


btw evendo suka citer citer jiwang cam ni .. look like.. sweet jerk kan but actually siyes.. aii teruja gila ngan citer citer yang ader drift.. aiii suka.. huwaaa... best ar tengok orang drift drift ni.. tapi drift keter je ar.. motor boleh drift gak ke hah?? tak hengat lak.. tapi apa apa pun.. aii suka drift.. wow.. ganas jugak aii kan.. hahaha

*smart ar gaya aaron pegang pistol.. suka suka..=p

juga suka citer citer lawak.. or farytale.. macam magika.. and juga tak ingat la.. dulu pernah tengok satu movie kartun tu.. alice and wonderland ker haper.. tapi best gak citer dia.. also kartun kartun.. tapi kalo macam bob and builder.. madagascar .. toys stories tu tak minat ar.. siyes aii dont know why ramai gila suka tengok citer toys yang kartoon robot2 tu.. aii pun lupa apa nama dia.. but you know what.. hari tu disebabkan takder citer menarik tapi gedik jugak nak tengok wayang we all pun beli la tiket citer toys tu kan.. and .. suprise.. tak sampai setengah jam aiii dah pejam mata..cadang dihati nak tidur coz so bored.. tapi bila tengok kawan aii pun dah macam nak terlena gak.. aii pun ajak dia kuar.. sweet kan apa yang we all buat.. hahaha.. membazir duit tul! tapi siyes memang ramai suka citer.. ouh ok.. maybe jiwa kami jer yang tak sesuai.. (T_T)



oh ya tadi based on tema kan.. factor kedua yang aii tengok aderlah pelakon nyer.. hehehe.. kalo pelakon hensem semua layan.. even citer tak tau best ker tak.. macam pisau cukur 

*aaron aziz lagi?? perasan tak betapa aii kipas susah mati aaron ni.. :-)

reason tengok.. satu sebab citer dia cam best.. dua sebab ada maya and fazura yang santek dan opkos aaron aziz yang hensem .. hahaha.. diakui.. aii memang GILA MINAT ngan aaron aziz.. huhuhu.. tengok citer kl drift tu pun coz Aaron Aziz.. tak sabar and heksited nak tengok ombak rindu pun coz Aaron aziz.. hehehe..

so.. conclusionnya nak kata ader betul2 movie yang suka gilew tu takder ar.. yang penting apa apa jerk yang ada dua faktor ni harus aii layan..
erh btw.. Full house story.. green house.. sad love story.. tu movie jugak ker hah?? hahaha.. maap la.. kurang cerdik sikit bab bab movie ni.. tapi aii suka citer korean.. suka amat.. :-)

ok full stop! banyak lak membebel..
dia tanya tiga patah jerk.. har3..

sekian.. mekasih!=p

p/s:- conclusionnya aii tak minat citer bi.. hahaha... kecuali 2012..=p