Day 1 : Your favorite song

ok.. lets move on...pstt.. aii sebenarnya dah kecut perut dah ni..
tak yakin mampu meneruskan cabaran selama 30 hari ni.. hua hua hua.. tadi gila bersemangat.. =p

takperlah just try.. kalo takleh pun saper marah kan.. hahaha..
so first day challenge is your favourite song???
apa yerk.. jap jap nak pikir.. hehehe..

ok.. actuallyyyy banyak gilew yang aii suka..
semua lagu aii suka layan...
and kebanyakkannya lagu versi jiwang.. well~~

antara yang paling digemri... adalah jeng jeng jeng.. oh ini yang latest ya..

SUATU KENANGAN


ini tertiba jer minat.. sebab lagu dia so sweet.. semalam aii dengar kat dalam kete masa p mydin.. best kan best kan?? tapi lagu itu hanya sesuai untuk emosi masa sedih sedih jerk..masa gembira tak best ar kan?? ye ar dah elok3 gembira pi layan lagu touching lak.. konpirm banjir pasni..hak3..

btw lagu yang memang aii pegang and sukewwww giler sebab bagi banyak meaning ada dua.. melayu satu .. english satu.. which is

FOR THE REST OF MY LIFE


lagu ni sungguh sungguh bermakna hokey.. dia bagi meanning yang maha dalam.. feewit!! touching aii.. sob sob..

PELENGKAP HIDUPKU


lagu ni lagi super duper best.. habit aii bila aii suka satu lagu tu aii akan dengar dengar and terus dengar sampai bosan.. tapi till now lagu ni still aii tak bosan.. ouh lagu ni aii tujukan buat seseorang hokeys.. opss.. okey okey tak mau gedik gedik yerk.. hahaha...

btw lagu lagu lama pun aii suka layan.. tapi tak selalu layan..sebabnya aii ni jenis emosi sikit.. har3.. selalunya bila dengar lagu jerk.. mesti nak nangis! gila gedik kan? gatal nak dengar pastu mula nak nangis.. hahaha.. dat why la jarang layan lagu.. tapi menangis itu aderlah terapi jiwa.. heee.. so apalah salahnyakan.. =p

yang penting lagu3 nasyid pun aii suka gak.. like lagu2 opick.. macam ni

RAPUH

 

BILA WAKTU SUDAH BERAKHIR


lagu ni kalo layan waktu subuh or dinihari.. memang boleh wat kita insaf.. huwmm waa cakap lu.. tapi bagi orang yang punya jiwa sensiti  la.. heee.. kalo jiwa rock.. tak kowt.. conclusinonya based on la..

DIATAS SATU CINTA

 

eii kalo perasan lagu lagu INDAH DEWI PERTIWI ni semuanya best.. lagu dia very the islamic and sudah semestinya lagu yang aii suka juga aderlah 

DALAM MIHRAB CINTA


alamak.. banyak suda kan.. yang penting aii tak suka lagu bi.. hahaha.. leceh ar lagu bi.. yang aii suka sikit sesangat.. itupun kalo ader orang promote.. kalo orang tak promote aii pun tak suka.. lainla kalo MY BABY YOU tu kan.. kalo tiba tiba ader orang nyayikan guna gitar.. wah romantic .. itu aii suka.. hahaha.. apa apapun majulah industri seni untuk negara.. hak3..

dah ar penat ar!! soalan dia tang musiz aii mana ar reti.. cuba tanya your favourite gift!! hehehe.. konpirm aii jawab banyak.. lalala...=p

erh sat sat.. lagis satu.. DADALI.. aii sukaaaaaaaaaaaa....juge siyes!! 

DISAAT AKU MENCINTAIMU


oklah.. itu sajer!! sekian mekasih!!=p

p/s:- kalo dengar lagu yang dinyanyikan guna gitar lagi best.. pheewit!!

Popular Posts