Thursday, January 27, 2011

Cuti semester is coming! and siyes aiii bahagia yanggggggggg amatttttttttttt...

*saja tulis tajuk panjang2 nak menunjukkan betapa ai teruja.. hahaha..

Hoyeah! cuti semester da mulla..
sukaaaaaaaaaaaaaaaa yang teramat..
becoz of my class memang takder hari jumaat so kra starting today da cuti..
btw hari ni ai akan fly back ke kampung.. chewah! macam superman lak nak fly segala..

apa apa jer lah yang penting sukerrrrrrrr...
sebab esok da duk umah!
rindu sama adik2 yang becok..
tapi.. tapi.. kerja sungguh banyak hokey..
dah la tu.. dua minggu after naik da nak presentation segala.. harus aii busy nyah.. chewah!
tak kisah la yang penting cutiiiiiiiiiii...
tak yah pi kampus..
nak balk kampung membetulkan emosi yang serng ke laut sejak dua menjak nih..
aii sendiri pun tak tahu kenapa lately ni tak mampu mengawal emosi sendiri + always blur + fikiran melayang satu haper pun tak masuk bla belajar and one more thing asyik terlupa jerk.. terasa seolah berada di dunia fantasi *siti di fantasi la hononnya kan.. hahaha...

k lah tak mau bebel panjang sebab ngantuk dah ni .. hehehe.. btw about the 30days challenge tu.. dengan banganya diumumkan bahwasannya aii give up.. muahahaha.. sebab bila balik kampung.. takder wf so tak lehar bukak blog.. actually aii da wat setengah entry tu.. hehehe.. kantoi! tapi nak wat automatic publish pun cam tak best jerk! tak dapat nak manage sendiri.. so aii will continue bila balik dari melantak limau sempena raya cina.. kiranya 30 challenge gak ar tapi bukan 30 days dah.. berday days dah.. heee..

and one more thing..  about my name.. sebenarnya aii ngah penng pening lalat dah nih.. hahaha.. dipendekkan citer ramai know me as fara, ada juga y call me Nia, ain, farania, hani, faraain.. nur.. and sungguh banyak lagi ya... ok salah aii sebab banyak sangat nama glamour .. hehehe.. so pada bloggers2 yang fara selalu tegur .. comment.. singgah minum teh walau tak dijemput.. curik curik makan karipap kat korang nyer blog walaupun sebenarnya takder.. heee... starting from today *motif highlight berbesar nak suh korang nampak.. hahaha..and comings day aii will use Nur Farah Hani as my surname/blogger name and other social network name.... kra psni kalo tertengok2 nama Nur Farah hani tu kira aii la tu.. aii should state it clearly becoz takut ada setengah blogger yang tak kenal bila tertiba aii tertulis nama yang berbeda dari yang ii selalu bahasakan.. hahaha..*psstt..sebenarnya aii sayang kat korang.. hahaha.. yer la.. t kalo korang tengok nama yang berbeza.. aii komen pun korang tak layan.. tecik hati.. (selalu cam ni.. muahahaha) hahaha.. aii pun selalunya main tekan satu huruf.. maka berderet la nama itu ini.. hahaha.. bukan sengaja buat banyak nama.. tapi kekadang malas nak taip full name bila aii just use url..so aii prefer tulis FARAH/ FARAAIN/ AIN / NUR FARA / FARANIA *see banyakkan?? ..  kalo comment using google tu akan kuar nama lain lak *Nur Farah Hani...hehehe.. ok lah itusaja.. *jangan salahkan ibu yang mengandung yang bagi nama panjang kat aii.. hahaha..

selamat makan limau banyak banyak..jangan sampai muntah limau lak.. hahaha.. XD

p/s:- cuti lama bangaattttttt.. sampai minggu depan.. sehingga berjumpa lagi.. :P