Wednesday, January 12, 2011

Borang paper Muet yang macam goreng pisang!!



errkk!! apakah borang tu berbentuk pisang??? atau pisang yang sudah digoreng???

opkos tidak!
sila jangan salah paham hokey!
kang tak pasal pasal dewan bahasa dan pustaka datang cari aiii..
diatas sebab merosakkan bahasa dan menjatuhkan maruah paper MUET yang bernilai juta juta trilion tu!
erhh...sat sat.. bernilai ker?? *pikir sat
ermm..nilai la jugak kan.. coz if takder benda alah tu opkos peluang ko nak wat degree nil!
katenyeee... *Aii tak kata..tapi orang kata..

oklah stop mengarut..
actually setelah berhari hari dengan gigihnya bangun pagi semata mata kerana nak p amik borang MUET berakhir sudah.. HOYEAH!
suker sangat sangat.. rasa macam.. Heaven la heaven!! *eventhought aku sebenarnya tak rela langsung nak amik paper ni.. sebab muet = bi! aai lemah bi hokeyyyyy!!
masakan tidak.. hari isnin dengan semangatnya pergi! tapi kaki tak jejak lagi ke kampus (tapi da kuar rumah la) tiba tiba teeetttt!! teeettt *bunyi mesej walau hakikatnya my phone tak berbunyi kuno macam ni!

Fara..borang Muet tak jadi keluar hari ni.. dia kata hari rabu..

WHAT!!! OK FINE!! muka memang cemberut gila ar.. marah hokey! penat aii travel pepagi buta.. sedangkan kelas kul 10! and pikirla sendiri apa y jadik pastu *cece teka ce teka.. hahaha..
and tadi.. *ini situasi pada hari rabu pulak
pun dengan gigihnya bangun pagi.. sebab katanya keluar borang tu pagi.. tapi as usual belum pun sampai kampus tiba tiba  tooottt!! tooott!! *tukar bunyi lak!walau hakikatnya my phone tak berbunyi kuno macam ni!

Fara.. unit peperiksaan kata borang muet kuar esok...

GRRRrrRrrRrr.. sekali lagi mulut menyumpah nyumpah!

"sistem kolej yang tak becuz! tak efisyen! tak tepati janji! 
sewel! sengal.. menyusahkan orang 
and bla bla bla.."*tapi bla2 tu pun takder cakap benda yang kurang sopan hokey!

chewah. aii kan sopan.. lemah gemalai gitu.. hak3.. so duk ulang ayat yang sama jerk la.. nak menyumpah lebih lebih karang lain pulak jadinya.. ecececeh..

btw..tadi petang before balik tiba tiba one of budak kelas cakap borang muet dah kuar..
and me tak caya la for the first kan!
udah tak mau tertipu ngan janji janji admin kolej .. chewah..
tapi demi nak puaskan hati pergi la jugak..
and SUPRISE hader!
pergi terus amik..
n teringat kat my friend.. aii pun sms dia tanya "muet da amik?"
tapi belum sempat dapat reaksi tiba tiba ..
jeng jeng jeng!
"borang dah habis!"
muka terkedu sat! kelu!
pilu! haru!
siyes!
terperanjat..
sebab tak sampai beberapa minit pun!
just like HANTU gitu..
ZZZzZzeZzzz.. ada and hilang.. chewah!!

so itu lah citernya yang membuatkan borang paper muet tu macam goreng pisang panas.. evendo psssttt.. sebenarnya goreng pisang pun tak macm ni hokey.. muahahaha.. hokeylah! nak citer kang tak habis satu hari! itu saja!

apa apapun evendo hati tak rela nak amik MUET tapi harus juga.. demi cita cita yang jitu.. chewah!!
doakan i dapat tinggi for MUET hokey!
apa tak mau doa? OK FINE!!!!