Wednesday, January 26, 2011

1ST GA PEARL BY MOON

hai hai hai..
hehehe.. orang assalamualaikum tapi Fara berhai hai by bye lak!! sungguh tak patut kan.. hehehe..


btw hari ni syes penat.. sebab kelas sampa kul 5! lima hokey! grrr.. banyak cakap lak..
oklah direct to the point.. as usual balk2 after solat mandi segala harus fara log in computer and blog.. so tadaaaaaa!! aii got tag from Kak Aisya Humaira... *hai kak sehat :P  btw ni kali pertama... buat tahun ni.. and kali kedua seumur hayat blog ni hidup..hehhee..so agak teruja disitu :P


so letssssssss... do it..
btw ni banner dia ya...





apa yang perlu anda buat :

1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,
  • sebab kenapa anda join GA ni..
  • antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...
2. Letak banner kat atas *yg ntah apa-apa tu dan tajuk 1st GA Pearl by mOoN dan linkkan ke entry ini...

3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...

4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tau...HARUS!! x boleh nak malas-malas...hehehe... *tuan empunya blog yang buat GA  ni yang ketawa erk.. buka Fara.. :P

3 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah...


Tarikh akhir menghantar penyertaan : 

14 February 2011 (Isnin)

________________________________________


ok korang da faham kan apa yang dia nak?? jangan kata tak! penat fara copy paste tau.. hehehe.. btw Fara join GA n sebab ditag oleh Kak Aisya Humaira *sila klik kalo nak tengok tuan dia.. heee :P  plus teruja juga nak menjadi peserta yang berjaya dapat hadiah msteri tuh.. msteri wei misteri.. hehehe... 

lagi lagi.. antara tga kale tu fara pilih puth..sebab plih puth coz Fara tak pilih hitam and peach.. XD.. hitam gelap sangat.. tak santek! sememangnya fara tak suka hitam.. peach cantik tapi puth lagi menawan.. putih itu suci... putih melambangkan sesuatu yang erm...let says.. sunguh sunguh bagus..

erkk.. fara rasa da panjang teramat nih.. hahaha..marah lak tuan dia nanti..

last word.. fara tag.. 

Cik yatie Episode   *yatieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ada taggg untuk kamu.. hahaha.. jerit sebab takder cara ntuk beritahu dia.. dia takderk shoutbox.. huhuhu.. 

ok itusaja.. mekasih....