Friday, December 31, 2010

A Very happy New yeaR 2011

Hapy new year.. selamat tahun baru diucapkan kepada diri sendiri.. hee.. da tak der orang wish kite so wish la diri sendirik yerk..

so now 01-01-11..
chantek sungguh date dia..
ader sesiapa kahwin hari ni tak.. huhuhu.. soklan tak leh blah..
tapi mana la tau kan..
kowt2 ada orang spot date ni ntuk majlis bersejarah dia..supaya dapat diabadikan sebagai moment2 terindah.. (Aii nak 12-12-12 boleyh.. xD)
katanya.. artis la biasanya kan.. =p

so back to the story..
for this new year buang yang keruh ambil yang jernih barulah teguh peribadi..
hari ni pepagi buta lagi dah bangun.. tengok matahari terbit..
dengan semangatnya.. chewah..

semalam da bertungkus lumus kemas bilik study.. ubah situ sikit ubah sini sikit just to get new look and new enviroment for my room.. habis buku, baju n segala galanya yang dah lama Fara punggah letak dalam stor.. dah tak mau tengok .. katanya la.. konon! pasni tertiba rasa nak mula la mencari balik! tak de kerja!!

for this new year rasanya tak banyak pun azam baru Fara.. azam yang lama diperbaharui semula adala.. coz like aii said la.. hanya 1/10 dari azam aii tercapai.. which is spot higher result for 2 sem of the year.. and alhamdullillah untuk tahun 2010.. untuk double 2 sem.. my study goes very well..
azam yang lain semuanya kantoi ditengah jalan..kasihan..

apa apa pun.. for this year.. Aii hope everthing going smoothly..
Aii doakan.. rezeki kami sekeluarga semakin murah..
everybody in my family got whatever they want..
kesihatan kami semua sentiasa baik..
dan diperteguhkan iman serta diberi kekuatan yang jitu untuk mencapai apa yang kami mahukan..
Thanks to Godness for that..

ouh ya.. lupa.. tak sah kalau tak minta maaf pada semua yang berada disekelilingkan? mana la tahu kowt2 ada dosa dan silap di masa lalu.. hehehe.. so I wanna to say sory to everbody yang mana Fara pernah termelukakan hati diorang.. and for me sendiri.. apa yang terjadi di masa lalu.. semuanya Fara dah lupakan.. memori dalam kepala delete terus! so nil! 0-0..

ok lah itu saja..
cut!! anda bukan pelakon yang dicari!

p/s:- azam saya dah tak mau berblogging lama lama.. tulis panjang2.. Fb pun tak mau layan dah.. chewah!!