keseorangan kembali!!

Huwaaa... saya nak nangis.. opss opsss..
tarik nafas.. n bertendang.. erh bertenang.. ahhahaha.. penyakit sewel da datang coz duk sorang..

hurm.. i actually lusa final law..
tapi mals nak baca buku..
huwaaa.. bosan seyh.. lambatnya nak abis final.. lambatnya nak abis sem ni..
lambatnya nak abis belajar.. lambatnya nak kahwin.. opsss..
abaikan!!

diwaktu ini dan disaat ini.. i duk sorang kat my apartment..
bosan..
tapi part bosan i tak kesah.. tak de hal la der..
alkisahnya i duk sorang..
huwaaa... takut!!
i fobia la duk sorang2 kat rumah ni..
nanti mula la pikir bukan2..
pastu asal malam menjelma mula la rasa nak menangis..
heee.. kantoi! macam budak kecik la i kan..
umur da 20 .. tapi takut duk sengsorang..
ish ish ish anak saper la..
heee...
tapi setakat ni i tak nangis lagi okeyh..
control cun.. :P:P:P:P.. plus air mata tak mau kuar la pulak.. ngeh3... actually i pun dah lama tak nangis agaknya..
so honestly i pun dah lupa cam mana cara nak menangis.. hahaha.. alasan cam nak kena lempang..

oh oh lupa nak gtau reason why i duk sorang..
actually my sis balik kampung.. dia mau bertunang.. i tak leh joint sebab i exam.. huhuhu.. dia pun satu hader ker patut bertunang time raya deepavali..
raya kel dowh.. hahaha.. melalut suda.. apa apapun.. CONGRAT to my sista ...  pasni tunggu giliran i lak yerk.. AMIN.. hak3.. berangan.. apa apa pun nak amin jugak.. heee..
btw actually kat rumah ni ada kak nabila teman i..(kawan akak) tapi dia pun da takder.. balik rumah sedara dia kat kl.. yer la esok cuti kan.. so conclusionnya now i`m alone.. erh erh.. abang i ada la..

urm.. my final abis 14 hb..
then i pun akan fly balik kampung..malam tu jugak!!
omg i miss my home so much..
rindu kat sibecok makim and sikecik tiyah n sikakak sengal..hahahhaa...
*i adalah contoh akak y jahat sebab mengutuk mereka..sila clap untuk i..

ok lah.. as usual la kan.. my blog still private.. i sebenarnya tak sabar nak open back my blog..
tapi tu la kan.. i ni kan kuat berpegang pada prinsip.. heee.. so i da janji ngan myself takkan open blog till i abis final.. so terpaksa la i tunggu final.. har2.. padahal i log in jugak.. heee.. tapi tak per.. sebab i dah bosan ni..

kepala dah binggung ngan kes kes ntuk final nanti.. haila.. apa apa pun.. hopefully i boleh jawab sebaik mungkin..
i nak score well.. teramat..
ok lah itu saja..
*cakap cam lagak ada orang baca jerk kan!! menyampah!! heee... daaa...


P/s:- sedang jatuh hati dengan lagu PELENGKAP HIDUPKU... (yang ngah dipasng ni).. omg i miss.. misss.. misss... miss apa??? entah!!! some one kowt.. so as usual.. just for some one.. 


Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku

Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku

Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan

Tetaplah kau di sini arungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia

Queation for "you"
sampai bila ya saya mampu bertahan agaknya???

Popular Posts