Menyesal..



wah i sedang kegilaan mendengar lagu ini.. best seyh.. teramat mendalam mknanya.. ha3.. jiwang lak yerk.. btw fara ni beria jerk kan.. blog private tapi rajin lak mengupdate blog.. heee.. actually minggu ni baru dapat lega sikit.. dua minggu y lepas siyes kusut hidup.. banyak gila kerja.. but now i`m free.. hohoho.. dat why sedang sakan mengedik ngan blog lak..tapi still tak mau open too semua.. biarkan saja private till habis final..

so lagu ni.. eventhought kat video da ader lirik but still gak nak lekatkan kat sini.. supaya dapat baca .. hahaha.. i suka lagu ni.. siyes siyes..
MeNyEsaL

Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri
Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku
Hanya dirimu
Tulus cintaku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku

lagu ni juga ditujukan to my only one.. wah wah wah..sejak bila i pandai romantik romantik ni.. ceys banyak la hang. lempang sebijik.. ahhaha..btw tajuk dia menyesal?? i ni ngah menyesal ker??

hurm?? idak ler.. i just thingking.. thingking wat??
just thingking dat.. kadang kadang apa yang kita nak kita takkan dapat..
pikir kekadang manusia ni trlalu mencari kesempurnaan dalam hidup..
fikir yang manusia bila sesuatu tu hilang dari depan mata baru nak hargai..
masa tu tak guna dah right.. seribu kata maaf pun belum tentu dapat ubah keadaan..
takkan mungkin..
so i ni nak kata menyesal pun tak jugak..
for me apa yang lepas tu biar lepas..
but lagu ni bukanla ditujukan pada mereka2 yang pernah skandal ngan i.. opsss..
but to "seseorang"..siapa.. entah i pun tak tahu.. heee...
cuma apa yang i tahu..
berulang kali i cuba nafikan semangat dan kekuatan yang diberi..
berulang kali i cuba lari jauh dari rasa tu..
berulang kali i lupakan semuanya..
berulang kali i tinggalkan rasa tu dek kerana mencari sesuatu yang baru..
but at last i yang ditinggalkan..
i yang kecewa sendiri..
dan "rasa" tu tak pernah hilang dalam hati i..
semangat tu tetap ada..
jatuh bangun i "rasa" tu tetap ada..
n now.. i still berdiri disini.. tempat yang sama.. dengan "rasa" yang sama ..
n siyes i akan sentiasa berdiri disini..
sampai saat i benar benar pasti..
yang "rasa" tu sebenarnya .....

hurm.. cakap sal jiwang jiwang ni..
tetiba teringat my besties..
semalam waktu kita orang study2 kat lib dia cakap ngan i
"fara .. kalau i kenalkan u ngan dia (nama rahsia) nak tak"
n dengan segeranya hati i tersentap..
huwaaa.. i tak mahu.. huhuhu.. eventhought dia cuma cakap.. tapi gerun gak i mendengarnya..coz ini bukan kali pertama..
bukan apa..
bukan guys tu tak baik..
bukan juga tak sempurna..
tapi hati I... i tak nak... i tak nak.. i tak nak..
yes!! i da nekad.. selagi i belum habis diploma i takkan n tak nak relate ngan cinta cinta segala..
sebab i nak capai cita cita i..
i nak habiskan belajar dulu..
pastu i nak bantu parent i..
the most is..
i percaya pada "dia"
pada "kekuatan rasa"yang dia bagi pada i..
i yakin.. terlalu yakin.. hanya "dia"
so why should i forget those feeling just to make my life fun sedangkan semua tu suda cukup membahagiakan hati jiwa dan perasaan.. chewah.. i love that so much...
apa apa pun.. thanks to GODNESS.. for all the things that i got in this world..

Popular Posts