Disaat Aku Menyintaimu

video


Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
 
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
 
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

Omg i nak menangis disaat dan ketika ini (saat dengar lagu ni).. erh erh.. cop.. nak menangis?? nop!! bukan nak but just do it.. :(
hurm dua tiga minggu ni perasaan teramat sensitif!! tertekan!! kesal!! mana dengan rasa hapy sebab hidup terasa hampir sempurna.. tapi ada masa i think my life sangat sangat down.. 
ada rasa hapy sebab exam suda semakin hampir that mean i da nak cuti tapi ada ketikanya rasa serabut gila ngan final yang semakin mendekat.. 

Ya Allah .. kalau berterusan macam ni.. mungkin saya boleh jadi gile.. konpirm..eishhh.. mintak jauh.. 

ermm.. about this song..
lagu nya sungguh menyentuh hati..
Ya ALLAH secara tiba tiba..
i rasa teramat rindukan "dia"
hanya Dia..

tapi i sebenarnya memang langsung tak pernah diberi pilihan kan??
so i terima..
yes i terima..
selagi i mampu..

apa apa pun this song dedicated for him.. only him..

p/s:- kalau la awak ada dengan saya sekarang pasti awak akan tahu,, betapa huru haranya hidup saya tanpa awak.. saya penat berharap..tapi kenyakinan tu.. kenapa ya .. kenapa dia tak pernah hilang... awak tak adil pada saya.. tak adil....

Popular Posts