SElaMaT HaRi RaYa

tekan untuk dengar ..sambil membaca 
supaya lebih feeling.. hahaha

SELAMAT HARI RAYA.. wee~~


memandangkan malam ini aderlah malam last saya disini.. so ni pun kira entry last juge coz kat kampung takder internet.. kuno lagi.. kalo ader pun Fara tak nak post apa apa entri pun coz mahu menikmati cuti sepuas puasnya.. jangan sesiapa berani kacau ok.. phone pun i nak off terus.. ngeh3.. betul betul mencari ketenangan yang jitu tu.. huhuhu.. budget ada orang nak mesej or call lak kan.. heee.. perasan buat seketika..

so dipagi yang hening ini saya dengan berbesar hatinya.. dari hujung rambut sampai hujung kaki nak mintak ampun banyak2 pada sesiapa yang saya ada wat salah.. coz jauh disudut hati saya tahu manusia tak lari dari wat silap kan.. begitu juga saya.. so seperti biasa of course i nak listkan mereka mereka yang mana i anggap penting dalam hidup i.. even reality or just fantasy..
even mereka pernah hadir atau bakal hadir juga yang sedang bersama sama dengan saya berjuang dengan life masing masing..

tidak kira la jauh atau dekat..
tidak kira la masih kawan atau sudah berpatah arang..
tidak kira la yang dekat dimata atau jauh pun..
tidak kira sesiapa pun..yang penting mereka pernah bagi secebis kenangan whether pahit atau manis yang akhirnya membawa kepada wujudnya attitude i pada hari ini..

so now i nak start my wish..

&&  first thing first of course to my family.. parent, kakak, abang, adik2 i (shafiq, isha, trah, makim),atuk n nenek i belah kedua dua parent, mak2 n ayah2 sedara, sepupu sepapat, n semuanya la..

&& kawan kawan di bp.. Fatihah, Khalisah, Haliana, Amira, Shahira, Haspalela.. yang mana dulu i wish they all untuk puasa.. now i nak wish SELAMAT HARI RAYA.. i tak tau korang kat mana.. tapi serius kehadiran korang satu waktu dulu teramat bagi kesan dalam my life..

&& kawan kawan kat kelantan, kawan sekampung, kawan sek rendah kat sksk n smktm 1  untuk semuanya.. especially Sue , Sharina, Akmal, Alimah, Yalin, Amirul imran, Hasyraff, Nurainie, Arif , Elis , Erni maslina, Nik Amira, Nik Rosmaihan n semuanya la.. tak dapat nak list semua.. sebab kalo list semua nanti panjang entry ni.. hahaha.. alasan.. *sila lempang saya kalo tak puas hati ngan alasan y diberi..

&& kawan kawan kat kolej polytech mara kl.. semua yang pernah sekelas, pernah kenal n semua yang pernah la.. most especially to budak kelas group 13, n then group 12.. semuanya ya.. lecturer pun iyer juger.. heee... *lecturer tu aci tak kalo kita wish sekali ngan mintak duit raya?? hahaha

&& most important.. SELAMAT HARI RAYA juga buat my best friend.. tak best friend pun nak wish jugak.. hahaha.. mereka mereka adalah, Azie, Julia, Fizal, Yana , Zura, Nana, Mizi (hee.. da tak nak  panggil pakcik dah..nak raya so kena panggil baik baik.. hahaha.. mane duit raye.. wee~~), Azma, Tikah, Zai, feera n semua..

&& geng2 alamanda.. mira & alif aiman, iqmal, nurul, pika n semuanya la...

&& then teman teman blogger.. BEHIND THE SCENE OF MY LIFE and PELANGI CINTA AKU DAN DIA.. tak kira la.. follower ke or yang tertiba tersesat masuk ker.. secara sengaja atau tidak.. yang rajin2 komen or yang silent readers.. semuanyala.. SELAMAT HARI RAYA ok..

&& pastu kepada kengkawan yang saya kenal melalui blog2, melalui fb, melalui chatting ym.. rasanya tak ramai kowt..coz i tak suka chatting.. hahaha.. tapi kalo ader tu maksudnya wish ni untuk kamu la yerk..

&& and special wish.. seperti biasa la.. heee.. tak banyak y saya nak cakap.. berhati hati dijalan raya.. ingat orang disini.. lalala.. selamat hari raye .. maaf zahir dan batin.. send my regard to your family also.. *hee.. gaya macam dia baca dan tahu ayat ini ditujukan buatnya.. hahaha.. takper one day i akan tunjuk pada dia this wish.. hee.. :-)

last.. conclusionnyer untuk semua la.. heee... semua ya semua.. termasuk kamu yang membaca ni.. hahaha..

so done.. kira semua tersenarai la kan..
itu saja la yang i nak wish..
esok malam dalam kul 9 malam insyaallah i da pun berangkat dengan maju jayanya ke my home town..
oh my god sewaktu entry ni ditulis actually i ngah dengar lagu raya..
wah sungguh syahdu rasanya..
terasa rindu giler kat family..
n juga sahabat2 di kelantan *kl & putrajaya tak kerana saya masih disini..:p
so setelah berfikir panjang
i decide tahun ni i nak bagi duit raya kat sepupu sepapat i.. even i tak layak actually *i pun budak kan?? so i takder tanggungjawab ntuk delegate duit raya lagi kan?? heee..
but becoz of i think rezeki i dekat2 raya ni lebih sikit so i nak share la buat mereka2.. kalo da tersengkek gila sangat .. paling koman pun i akan bagi adik2 i.. itu sja..

ouh ya.. last..korang raya raya jugak..
jangan lupa my besday.. yang jatuh pada hari raya keempat which is 13/9/2010.. wah tarikh lengkap.. hak3..
dengan bangga bangganya i tadah tangan ntuk minta hadiah.. hee..
tak bagi i lempang.. hahaha.. *baru jerk mintak maap dah wat dosa balik..
heay... serius i  tak sabar nak masuk umur  20.. coz pasni leyh kahwin lalala..
jangan lupa yer semua..
okeys daa..


p/s:- in progress nak wat satu entry khas sempena my besday,.. kalo rajin la..hahaha.. budget.. =p

Popular Posts