Wednesday, September 22, 2010

Kisah Magika & Dia


yeay!! Filem magika da kuar esok.. jom ramai2 serbu panggung .. wee~~
opss..terover excited lak kan..
arh tak kira.. hover ke tak..
yang penting I still nak serbu panggung..
if I tak dapat serbu panggung..jangan harap orang len boleh..(i bakar panggung tu supaya sama sama tak leh masuk ..).. ceys!! emo!!
nak tahu kenapa??
first sebab mereka2 yang berlakon dalam filem ni aderlah my hero Aaron Aziz.. ouh ouh.. maksud i pelakon pujaan + kesayangan.. erh erh kesayangan?? cam tak manis jerk ayat tu.. lalalala..

saya gurau jerk..
tapi siyes saye suka gilew aaron aziz coz  dia hensem ar.. gentleman dowh..
cair hati ni cair auu.. cam aiskrim..muahahaha... gurau juger..

ok lah now kiter serius.. tak mau gurau dah..
actually semenjak balik dari kampung ni..
hati sungguh tak keruan..
nak study pun tak leh concentrate sebab asyik teringatkan "dia"
nak makan pun laju2 jerk sebab nak cepat2 g kat "dia" (nasib baik tak tersedak masa makan)
nak mandi pun cepat2 jerk sebab nak g kat "dia"
nak tidur?? konpem lambat2 sebab tak mahu tinggalkan "dia"
haila.. sungguh "dia" wat hati saye tak keruan..
saye menyampah sebenarnya sebab hati ni da betul betul jatuh pda "dia"
tak pikir lain dah..
dia dia dia..
n kesannya yang amat ketara sekarang adalah saya da mula malas belajar..
dan membuatkan hati teramat kecewa..
sebab next week saye da start exam..
tapi dalam kepala otak still blurring..
haila..
nasib baik saya da dapat follow up sikit2 untuk subjek taxation and far..
cuma untuk teory jerk yang blur terus..
hmmm.. "dia" ni memang menyusahkan ar.. (timbuk kang)
menyesal i bermain2 dengan "dia"
kalaula masa leh diputarkan..
pasti takkan terima "dia" sebagai teman untuk menemani masa lapang..
haish.. menyampah2 menyampah menyampah..
btw skang ni gak ngah pikir sal forum presentation minggu depan..
tajuk yang dipilih..
"early marriage should not be allowed coz give a lot of negetive effect!"
betulkah?? teeettt!!! kita tunggu.....

p/s:- "dia" yang dimaksudkan disini adalah hencik blog yang suda banyak mempermainkan emosi!!
p/s/s:- seakan akan dapat rasa ada benda tak baik yang akan berlaku pasni.. ya Allah.. mintak jauh..
p/s/s:- saya nak tidur!! fulstop!!