Friday, September 3, 2010

Contest Senyuman Maneh

first thing first sila jangan terkejut.. hahaha..
ok .. ni first time i masuk contest actually..

before this tak sempat dan takreti
tapi disebabkan saya sudah pun ditag oleh cik Aisya 
so agak berbesar hati jugak la nak masuk..hee..

so jom i story mory sikit sal contest ni.. harap harap anda faham la yerk..
saya ni even kuat membebel bercerita tapi if suruh saya citer sesuatu pada korang terasa susah la pulak.
terasa macam nak buat presentation kat depan satu kelas..
haih mahunya kaku i disitu.. lalala..
so ini banner ntuk contest ni..


dan ini link nyer.. Gksb (gadis kampung separa bandar)..hahaha.. tertiba terasa gila skema.

takperlah.. jom teruskan ngan syarat syaratnyer..

Syarat-syarat Pertandingan

1) Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar 

saya dah jadi follower dia pun.. wee~~ anda pun boleh jadi.. sila sila.. tapi lebih afdal anda jadi follower saya dulu.. hahaha *mengambil kesempatan..

2) Mesti buat N3 pasal contest ni.
Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.
Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.
Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.

SO setelah dipikirkan secara berhemahnya i pilih latest pict yerk.. manis ker tak tak tau la.. hahaha.. just random pilih..sedar diri senyuman tak maneh (memang macam ni ejaannyer.. hee) .. tapi gambar ni give a lot of meaning.. so tak kira nak letak jugak... 


gambar ni diambil dua hari yang lepas sewaktu nak balik dari berbuke puasa.. ini pun setelah berusaha sebaik mungkin untuk mencari mangsa2 yang boleh dijadikan tukang snap.. and i suka gambar ni.. sukeww sangat.... (tengok betapa sukanya i sampai eja suke pun macam tu)

3) Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.

kata cik gksb la.. okeys pasni i letak n komen yerk.. tak siap lagi cam mana nak komen n letak?? haa.. pandai.. 

update:- i da letak.. wee.. kat belah kanan.. bawah sekali.. tapi dia nyer gambar kecik jerk.. takk tahu cam mana nak besarkan .. huaa.. harapa2 anda perasan la erk..= )

and last

4)Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.

hua nak tag siapa ya.. okey okey i rasa nak tag 
 Fizah 
(tapi i baru perasan dia da delete dia nyer blog..
hua.. tapi malas nak padam balik nama dia so biarkan jerk erk..=)..)

dan semua lah ya..yang ditag tu pun if rasa takleh masuk takper.. saya tak marah tak rasa nak makan orang pun.. hahaha.. saja saja mau enjoys jerk k..

btw i pun even 100 percent konfident yang takkan menang ..coz yerlah ramai giler yang masuk contest ni tapi masuk jugak coz nak memeriahkan suasana.. teehee..

so kedatangan  anda semua juga adalah amat amat  dialukan.. hehehe..
so selamat mencuba..

Done one entry.. 

p/s:- sedang mengejar waktu untuk menyelesaikan semua tag and juga semua story mory before balik kampung.. hee.. so sehari maunya 3/4/5 entry sehari.. tak kira lah korang da baca ke belum.. yang penting kena wat jugak.. hahaha.. ok daaa..