Sedang mengambil mood!!

sewaktu entry ni diupdate jam da pukul 1.24 pagi yerk!!
erk.. harus bgitau ker??
jawapannya harus la!! huhuhu...

puasa korang macm mana ok??
setiap kali update entry pasti mahu tanya puasa korang macammana,.. sibuk jerk i nak tahu kan???
hurm!! i memang suka menyibuk.. hahaha(sila jgan benci sy.. wee~~)

korang rasa tak.. puasa2 ni.. rasa mengantuk jerk selalu.. rasa nak tidur jer kerjanya.. rasa tak??
tak rasa pun biarla.. i tetap nak story.. 

lately ni asyik mengantuk jerk! rasa nak tidur jerk selalu.. nak kata i ngantuk coz kena bangun awal atau tidur lewat.. rasa sye sejak dua menjak masuk semester 2 n keatas i memng da biasa tidur lewat.. kekadang tak tidur pun.. tapi ok jerk!!

tapi dua tiga hari ni.. da tak rasa macm tu.. smiggu dua ni pun always tersangap sangap(apa maksud ayat ni erk?? main tulis jerk ni) kat kelas.. sampai lect ngah ajar kat depan .. muka i pun da layu.. sib baik i duk depan.. so still kena cover... hurm.. semalam pun kamu tahu tak.. i konon2nya nak tidur kejap coz ingat nak stud after that.. so tidur la kat ruang tamu.. kunci one alarm jerk kul 10 lebih.. tapi bangun2 tengok jam rupe rupenya da kul 1!! ZzzZz.. dengan tv nyer y terbuker.. huhuhu.. tp sedar2 time tu pun.. rasa mengantuk tu still ader.. so i pun conti tidur kat bilik lak... penat plus ngantuk giler.. kul 5 tu baru i bangun ntuk sahur n solat isyak sekali.. hehehe.. ngantuk gla kononya la..

then hari ni pun still sama.. after magrib i tidur.. tapi kul 11 da terbangun balik... seb baik.. kalo idak pagi esok la gamaknya i bangun..

hurm.. penat penat.. ada apa apa cadangan ntuk hilangkan mengantuk??
pernah dengar tak sabun aqura tu???
i beli haritu.. konon2nya for da preparation ntuk stud malam.. but dua kali jer pakai coz i rasa dia tak sesuai ngan kulit muka i kowt.. huhuhu..coz after guna benda tu.. muka i berkilau semacam jerk!! ahaks..

btw masa semester 2 i minum suplement.. untuk kesihatan juga la.. yang susu alpha lipid tu.. bagus seyh benda tu.. selama minum susu soya tu setiap pagi .. i tak pernah da sakit(alhamdulillah atas izin ALLAH ..).. mengantuk pun tidak pernah even selalu berjaga.. terbukti berkesan!! chewah!! tapi betul la sampai my friend pun dulu selalu tanya.. "apesal fara tak ngantuk erk" (budget muka masa ni semangat jerk nak blaja).. tapi itu dulu.. huhuhu.. dat time i just menyibuk minum my sista nyer jerk!! coz dia guna benda tu.. but know da tak.. nak beli sendiri?? mahal seyh.. RM180..(bcoz of my sista dia nyer agent so dpt bawah dari ni skit la harga dia) .. mana mampu nak beli.. huhuhu.. pokai i kalo beli benda ni setiap bulan.. so redha suda..

ouh ya.. sabtu n ahad ni.. i .. i .. i ader TEST Maf and Taxation!!! ZZZzZzZ dua hari berturut2 tu.. huhuhu.. kul 8 lak tu.. nasib baik bulan pose so tak kish ar pagi pun.. tp.. tp naper hari sabtu n ahad sekaligus.. huwaaa... next week lak confirm de test far.. lolx.. penat la i .. uhuk uhuk.. nak balik kampung.. nak tidur huwaa...

hurm... nak buat cam mana kan.. redha suda (ayat y sama ngan atas.. hahaha)

ouh ya.. lupa lak nak gtau.. tadi  semua cerita sediyh kan.. now cerita gembira lak..
yang pertama.. I dapat AWARD!! yuhuuu.. kali pertama ni i dapat.. tsk tsk.. terharu seketika.. hehehe..


Thank to cik AISYA HUMAIRA coz give me da award.. i suka.. wee~~ even saper2 dpat award ni dia tak suh i bg ucapan pun.. but i stil nak give ucapan.. ahahha.. lagak dpt award ABH lak kan..
hahaha..

btw cik Aisya Humaira.. i suka nama u.. ngee~~ AISYA HUMAIRA.. yang kemerah merahan kan maksudnya.. comel.. very soft.. ahaha.. tertiba jerk kan.. apa apapun tq erk.. nanti bg la lagi.. ahahaha..

tp i tag sesiapa pun.. coz tak tau nak tag sesiapa.. huwarg..
budak glamor sila amik award ni hahaha (ayat paksa) ngee~~
hah kamu y baca tu pun sila ambik!!! (ayat memujuk rayu.. wee~~)

yang kedua.. esok Insyaallah I dapat Coklat dari Cik Atiqah coklat promosi.. wee~~teruja nak makan.. coklat free wei.. ahaha.. tapi free pun free jugak.. tapi ader tangungjawab disitu yerk.. apakah?? t da dapat i bgtau apayerk.. sesaper nak bgi tau i keyh. hehehe.. melebih pulak..

okeys berita gembira y ketiga..
hari ni da masuk lapan hari kita puasa.. yeay!!
means lagi 17 hari jer i puasa disini.. tak sabau nak balik kampung.. =p=p=p..

okeys lah.. itu saja ..
jam pun da nak kul 2..
i da nak start study.. layan fb/blog sampai esok pun tak suda..
btw sila doakan sy dapat jawab test keyh..
okeyss...daa~~


p/s:- ngah fall in love with cerita n lagu epilog syurga cinta .. best lah.. wee~~

Popular Posts