kad popular


akhirnya!!
i dapat buat kad popular.. hee.. teruja..

ouh before that.. skang da kul 3.. hee.. (setiap kali post waktu2 begini harus i menyibuk nak memberitahu waktu kan.. ngengada..hahaha)
ngantuk!! nak tidur tapi takleh..
haish dua tiga hari ni asyik tak leh tidur jerk..
pastu selang dua tiga hari harus demam.. (padahal panas badan jerk)
if tak demam hidung tak leh bernafas.. haish..
rasa macam nak meroyan pun der jugak.. hahaha..
that why la i berblog lagi.. teehee..(sambil makan cornflakes.. layan syahdu =) )
padahal baru jer after post citer majlis berbuka puasa semester 5/julai 2010
orang pun ta sempat nak baca lagi fara da post entry lain..
hahaha... biarjerk lah kan.. tak kisah pun..
i wrote tu pun just for kenangan..
nanti suatu hari kalo rindu sal lepas2 leh la baca.. heee.. jiwang buat seketika.. lalala..

oh ya btw i wat kad popular ni pun masa g tesco hari tu la..
actually da lama nak buat.. tapi kata orang tu RM 20 kad dia..
so i pun always fikir da alang2 Rm20 baik i beli novel terus.. da dapat 1 tu.. hak3..kedekut!!
then masa g sana akak tu cakap kad harga dia RM 13..
erh erh.. ye ker??
so tak pikir panjang i terus dafter ntuk wat kad .. da kebetulan poket pun ngah tebal.. hee..(baru dapat loan la katakan)

before that i sempat beli novel ini..



korang da baca tak??
best tak best tak??
heee.. harus la best kan.. sebab penulis dia anis Ayuni.. 
i tak sempat baca lagi.. busy!! .. padahal mood nak membaca takder lagi..
kalo tidak paling kurang pun 5 jam la diperlukan untuk i habiskan novel tu..
ouh maybe time cuti la baru baca kowt..
becoz lusa pun i der kuiz n skang still sibuk wif ngan assigment bel yang still in progress.

ouh ya becoz of i baru jer buat kad popular tu.. so i also got discout..
hee.. suka.. suka.. that why la i nak buat kad..
coz dapat discout..
yerlah.. i memang mewajibkan diri sendiri beli novel setiap bulan paling tidak satu..paling banyak tiga jerk.. heee..
kena wat aturan macam tu coz kalo tak wat cam tu.. pasti i akan beli banyak gila sebab i ni gila novel.. wee~~ kalo ikut hati nak jerk beli semua.. tak pun setiap kali habis baca beli yang baru.. hahaha..

tapi apakan daya kalo beli semua tu maka harus la ku pokai.. that why beli sikit2 jerk dulu..
heee.. walaupun ramai yang selalu mempersoalkan minat i plus kata i ni gila novel tapi i tak kesah sebab i mengaku memang i teraddicted ngan novel sebab novel itu indah.. hahaha..

setiap kali baca novel rasa macam kita yang mengalaminya..
betapa indah n asyik n romantik (motif highligh berbesar??) nyer kita jika kita yang jadi watak utama cerita tu.. huaaahuahua..
i jelous.. sebab dunia real tak macam tu.. ngeh3..
tapi i waras lagi ok.. so i takder la sampai berangan nak jalani kisah mcam mereka.. hahaha..
cuma suka melihat watak2 yang superb sempurna .. mahu terjatuh cinta ngan watak dia nanti.. hahaha..

erh erh.. lupa.. btw kad tu cuma kad kertas jerk.. hee..
kad yang betul akan dapat nanti..
nanti bila dapat kowt masa tu i ngan over excited lagi harus i post disini jugak.. hahaha..
apa apa pun.. for me.. layan lah novel dari anda melayan benda lain.. dapat ilmu.. dapat cuci mata.. dapat berangan... dapat pakwe hensem.. teeettt!!!

sekian terima kasih..

p/s:- satu hari nanti bila da ada rumah sendiri harus i buat satu library kat rumah untuk simpan all my my collection.. heee.. tak sabar.. lalala.. TERUJA!!!
p/s/s:- saper nak mengorat i harus kena suka novel jugak.. nanti sila beli novel untuk i setiap bulan.. boleyh.. hahaha.. (tiru macam kisah cinta dalam novel warna hati karya Meen Zulaika)

Popular Posts