Friday, August 13, 2010

Izinkan saya....

curang dengan kamu..
boleh???
sila angguk ngan laju ..
tak boleh??
PLEACE PLEACE.. huhuhu.. nada sedikit pelat coz nak mengayat punya pasal.. ahaha..
btw itu semua mengarut sajer.. insyaallah selagi Tuhan tetapkan hati semua itu takkan berlaku kowt.. Ngee~~

ouh ya I memang mahu meminta keizinan untuk--------- (sila isi tempat kosong) but bfore that izinkan sy membebel seperti biasa yerk.. (hidup tak lengkap kalo sehari tak membebel right???) 

UPDATE  PERTAMA

I da beli tiket !! yeay!! my ticket bertarikh 5/9/2010 bertempat di Putrajaya dan akan berhenti di Tanah Merah, Kltn.. kepada sesiapa y mahu jumpa i before raya untuk menghantar kepermegian i + give me duit raya teramatla dipersilakan.. chewah!! D:d..
ni pun nasib baik coz tiket da banyak y sold out! cam sedih jer bunyinya yerk! btw i balik sorang jerk coz my sista dia tak mau cuti awal.. my brother pun sama.. lagipula mereka mereka itu kerja.. masakan bisa pulang awal seperti ku?? anyway thanks juga kepada my parent coz support my ticket!! huhuhu.. padahal i y muka tak malu minta mereka support duit ticket coz sesungguhnya diri ini suda bankrup y teramat! ngee~~

UPDATE KEDUA

tadi masa pulang i terjumpa ngan one sist ni.. dia stay sama area ngan my home! dan dia amat ramah! kaisara namanya.. tingkatan dua..actually we all da kenal almost one month kowt! apa y tak boleh blah nyer disini adalah saya teramat menyenangi perangainya... hehehe.. sikap sist tu buat rasa rindu i pada adik2 ilang  nak2 bila budak tu pun ramah ngan i.. i suka dengar dia panggil i kakak.. ahahha.. kan saya da kata saya sudah matured pemikirannya.. =p.. so tadi we all berbual panjang la.. n masa balik tadi juga i sempat berkenalan ngan dua orang budak lelaki y kembar tapi tak kembar..darjah 1 n 3 perangainya sungguh kelakar.. huhuhu.. boleh gila kowt bila melihat telatah mereka.. tapi i suka.. Ngee~~ btw pasni famous la panggilan  kakak tu yerk!! "kak Fara" so sweet.. hehehe.. n kawan2 i pasni pun dak2 kecik jer la erk?? uhuhuhu... budak pun budak la.. as long as mereka itu manusia suda.. i suka!!.. kalo baby lagi i suka.. ngee~~

okeys now back to da IZINKAN SAYA... ouh before that (ish selingan lagi).. actually semalam i bercadang untuk tak mau pulang rumah awal.. entahlah i bosan actually duk rumah! tak tau nak buat apa.. then semalam i think if i tak mau pulang i ingat nak stay kat library wat seketika.. tak pun pergi tasik putrajaya.. waa.. rindu sangat nak pergi situ coz i memang suka gila suasana tasik tu.. (atau dengan kata lain i ni memang suka berjiwang sambil menikmati keindahan alam y TUHAN bg)  but itula memangla selalu rancang nak pergi but always tak jadi! otak bengong la katakan.. ngee~~ so i pun balik jer la rumah.. n main2 snap pict.. actually i g kampus bawak cam harini coz ingat nak g jalan2 tadi kan.. but because of tak jadi.. bila balik rumah main la snap2 pict sendirik!! huhuhu.. da tak der owang nk tolong snap. so layan diri sendiri suda..


so IZINKANLAH SAYA berangan buat seketika.. ngee~~ actually i baru reti mengedit edit picture secara exclusif even tak pun sebenarnya.... dat why anda harus mengizinkan saya berangan buat seketika.. =p

First Edit

 Second Edit


 Third Edit

Da abis Edit!!

ouh hanya itu jer la.. after this pasti kegilaan untuk mengedit gambar akan sentiasa ada.. zzzzZZZ.. pasti tertanya kan?? tak leh ker letak gambar betul jerk.. tak yah edit2!! my answer tak leh! buruk.. ahahaha.. nampak sangat semua gambar tu fake .. hehehe...

btw next week akan menjadi minggu y paling busy!! eeiiuuu.. dat coz

hari isnin - kuiz marketing + presentation bel
hari selasa - kuiz law
hari jumaat - Test Far n Maf
insyaallah juga ada test untuk taxation..
urmm.. Pengsan buat seketika..
anda2 pula harus muntah tengok betapa packnya my schedule right..
jangan muntah tengok my pict suda.. ahahaha...
gurau ajer..
selamat berpuasa n berbuka n belajar n mengganti kelas semua.. ~ngee~

p/s:- I da wat keputusan.. wee~~ akan terus setia.. lalala.. sila nyanyi!!