Sunday, July 4, 2010

I like it!!!

Ilusi!!!
saper tengok cerita ni??
mesti ramai tengok an???
citer dia best..
nak2 pelakon dia semua yang popular plus cantik plus hensem plus..
err.. semuanya plus plus plus la kiranya...
dalam banyak2 pelakon dalam citer ni..
Fara minat Asyraff Muslim...




hensem seyh.. dengan gayanya yang ala ala gentleman plus romantic..
muahaha.. sungguh boleh wat orang gila bayang.. ahaks..


actually fara takdela fanatic sangat ngan artis artis ni coz ..
tak ramai yang boleh dibuat idola..
dalam 50 mungkin ada satu.. hahaha.. tu pun kalo ada la...


kalo dulu fara minat aaron...




asal tahu jer ada cerekarama ke drama ker.. apa apa jer la yang melibatkan aaoran aziz.. mula la mata bulat bagai nak terkeluar..
mulut pun nak2 terlopong jer.. hahaha...
memang minat gila kat dia.. and until now.. dia lah satu satunya artis yang berjaya membuat fara tak tidur malam..muahaha..
gurau ajer..
tapi betulla ak memang minat gila kat dia.. tapi tidur still la.. apa kejadahnya tak tidur malam dek kerana dia.. kang kena kejar ngan cangkul dek wife dia.. haru tu..muahaha..


hari tu masa criter evolusi kl nak kuar cinema..
sebulan sebelum tu lagi fara da bising2 ngan kawan..
mana mana pun harus pergi tengok..hahaha.. time kegilaaan la ni...


skang ni pun still minat jugak.. and i think sampai bila2 pun akan minat..
tapi skang bukan dia sorang jer la yang ak minat..
skang ni da ada dua.. which is si asyraff tadi...


kiranya cuma dua artis ni jer la yang mampu membuatkan fara google n diorang...
artis lain tak mampu seyh...
tapi minat jugak actually ngan rosyam .. dafi yang spa q tu...
tapi seminat2 fara ngan they all still tak mampu buat fara tercari cari gambar they all dalam google..
hahaha.. da tak der kerja ler sesangat ni...
apa apa pun..  harap2 they all ni always sukses la dalam dunia lakonan..
tingkatkan prestasi n kurangkan controversi... agagaga...


kalo perasan la kan.. lately ni criter kat tv semuanya best best..
starting ngan cerita sinetron alisa...
wow.. i like evan... hensem.. hahaha... asal hensem jer semua minat...
pastu citer she wolf...(tapi da lama tak tengok.. mals!!)
 pukul 4.30 lak ada cerita dendam orang minyak..
best criter dia..
nak tengok tapi da tak leh tengok.. coz da takder orang nak teman..
kalo time duk tm bolehla tengok coz ada adik.. duk sini.. tengok criter yang ada Han... maunya fara menangis sengsorang nanti.. takut!! hahaha.. I`m still fobia... tak recover lagi.. tunggu la 10 tahun akan datang.. mungkin baru ok!!


petang tu lak ada criter ilusi.. yang ni of course tengok... hotel mania...n kul 10.30 criter baru.. tajuk apa tak ingat la pulak.. tapi criter dia best..n the best n very islamic.. tak sangat la.. tapi tajuk dia bisa menyentuh hati lol.. hehehe..
JANJI KEKASIH...
 lagu dia best.. n pelakon2 dia pun semua nya best..
i give five star untuk criter2 ni...
opss.. tetiba jer...
tapi semuanya best..


tapi tu la..
tak tau la after this sempat lagi ke tak layan citer citer ni semua...
coz da start belajar...
selalunya bila time time cam ni.. fara memang jarang bukak tv..
tak sempat..
balik kelas jer da petang...
mana nak buat kerja lagi.. so nampak gayanya melepak ngan buku jer la..


mengada ngada kan..
padahal time kat umah tm bukan main gedik lagi berebut rebut dengan adik n abah nak tengok tv.. coz abah selalu nak tengok bola...
n me.. langsung tak minat.. sekuman pun tidak..
hahaha.. kaki bangku..
bila kat sini.. takder orang.. tak mau lak tengok tv...
takder mood.. kalo before tengok berebut remote baru la ada feel nak tengok tv.. muahaha.. gedixz..


Apa apa pun kita ENJOYSSSSSSssss...