Saturday, July 24, 2010

For The ResT Of My Life

WAH (3x sebut yerp) tadi yang tetiba rasa malas  dan tak bersemangat ntuk buat apa apa.. but now da banyak entry yang dipost.. hahaha.. tapi takperlah.. dah katanya tempat untuk menconteng.. so let me conteng conteng buat kesekian kalinya..

entry ni takder sal apa apa pun.. just i wanna to post this lirik. bak kata aznil SAYA KUNCI INI LIRIK!! errkk.. ye ker dia kata cam tu.. arhh.. takperlah.. yang penting SAYA KUNCI LIRIK INI (ini versi saya sendiri k)

actually fara memang tak berapa suka lagu english.. hehehe.. bukan apa.. fara rasa lagu english ni hanya wat sakit kepala jerk.. coz berbelit2 .. (pdahal diri sendiri yang tak paham english).. tapi bila dengar lagu ni best la pulak!!

actually fara terlebih dulu teruja mahu mendengar lagu MAHER ZAIN ( without know lagu apakah yang dia nyanyi )  ni coz dua tiga hari ni kat blog2 banyak bercakap sal Maher Zain ni..fara pun punyerla excited nak tahu lagu jiwang apakah yang dinyanyikan oleh beliau.. (tapi till semalam i tak sempat lagi nak google pasal ni) .. balik dari kampus semalam.. tetiba ternampak nama MAHER ZAIN kat telfon my friend Amie.. (bukan Amy search tau) so tanya la dia " eh.. best ker lagu maher ni.. dua tiga hari ni kat blog asyik cakap sal dia jerk n Amie said "best.. kalo hayati betul2.. memang best!" ( sungguh teruja mukannya apabila mengatakan begitu..opss.=p)

bila dengar cam tu..makin teruja la I.. tapi bila diberitahu yang maher ni penyanyi lagu english! BEDEBUSS! (bunyi cam jatuh kolam jerk) merudum semangat I.. ahahaha..  Fara pun tak tau la nape.. setiap kali something yang melibatkan english harus semangat mesti jatuh! ini mesti kerana setiap kali exam.. harus untuk bel (english) i tk berapa nak score n takut tak dapat score.. so kelihatan agak fobia disitu!!

so directly terus batal niat nak google lagu Maher ni..tapi tadi time jelajah blog.. tetiba terdengar lagu ini (lagu y anda sedang dengar ni!) yang bertajuk FOR THE REST OF MY LIFE.. n penyanyinya aderlah MAHER ZAIN.. phewitt.. opsss.. saye suka lagu ni.. tetiba jer FALL IN LOVE with Maher Zain FOR THE REST OF MY LIFE!!

so begitulah kisahnya.. bila da jatuh hati.. seharusnya i post dia nyer lirik.. coz I wanna to save it.. thanks to http://www.liriknasyid.com kerana provide lirik dia khas untuk saya.. I love it..

FoR ThE ReST OF My LiFE


I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say
 
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you

I know that deep in my heart

I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you
 
I know that deep in my heart..



p/s:- lagu ini juga ditujukan buat yang layak.. terima la FOR THE REST OF MY LIFE.. sekian terima kasih..=p