Wednesday, March 24, 2010

this week schedule..

1
...............
2
..............
3


Tada!!

 


Akhirnya surat jemputan sampai da pun.. baru jer we all duk kecoh2 pasal stress management ni.. semalam before balik dapat surat ni.. wah siap bersurat surat lagi tak tahan.. so dengan adernya surat ini tu bermakna kalo benda ni serius.. harus datang ( kata our president lah.. err.. president ker erk..hahaha.. Fara pun da tak ingat apa jawatan orang y bagi surat ni tadi.. hehehe) tak per abaikan.. apa yang penting Fara kena pergi jugak.. dulu memang la berat hati nak pergi tapi memandangkan my friend pun ader gak.. so tak derhal la.. at least ader geng.. huhuhu..

 as mention before.. terbukti suda kalo benda ni dia buat hari ahad.. sudahlah hari ahad dari kul8.00 pagi ker 5.00 petang lak tu.. lama giler..

apa apa pun mau atau tidak.. terpaksa.. opss.. not terpaksa  la.. dah rela hati .. 70% rela ntuk pergi stress management ni.. atau pun nama dia "BE IN CONTROL" ..
err.. mau control apa kah.. hehehe..

and dah nama nyer lagi buat hari ahad so of course la ramai y berat hati nak pergi.. tapi tak kurang gak yang hapy.. ialah.. stress management ni baru jer pertama kali dibuat.. n the most important is.. dalam beribu ribu orang kat our campus tu.. hanya 149 orang yang terpilih.. chewahh.. bangga sat.. hahaha.. yang lebih membanggakan bila.. lebih kurang 99 orang rasanya kalo tak silap under uitm.. iaitu kami2 ni semua.. n.. dari jumlah tu.. budak2( budak ker??) we all which is sem 4.. ada dalam 60 orang I think.. so that mean we all la yang conquer kem motivation nih.. tapi yang datang nanti.. kita tengok lah.. berapa ramai..
yang tu kena tunggu hari ahad .. baru leh comment..
tapi kan kalo ader y tak datang.. that mean orang tu memang berani la.. coz setahu Fara makcik compaun yang akan jaga we all.. I mean control we all.. hahaha... siapakah makcik compound?? Fara pun tak kenal.. tapi makcik ni teramat la famous kat kampus coz dia la orang y bertanggungjawab mengcompound kami kami semua.. 

err.. tapi fara tak pernah kena la yer.. selalunya yang kena budak2 yang tak ikut rules.. hehehe.. takder la sampai langgar rules campus.. just pakai seluar jeans jer.. sejak menjak dia masuk campus ni.. da beratus2 maybe y kena compound.. sian la pada sape y pernah kena tu.. huhuhu.. btw betul ker dia makcik?? hahah.. fara pun tak tau.. ader orang kata muda lagi sebenarnya.. tapi itulah.. sajer they all panggil macam tu coz geram sangat bila asyik kena compund.. hahaha.. ampun puan...
ini pun da dengar khabar.. kalo we all tak datang dia akan compound we all ... hahaha.. ape aper la Puan ni...

err.. btw surat tu diedit sebenarnya.. kena sorok la myname,.. ha ha ha.. privasi privasi.. nanti kang tak sal2 famous lak..ahaks..
btw itu cerita ntuk hari ahad.. 
Hari sabtu??????


hah.. ini lak aktiviti ntuk hari sabtu nih.. CLIMBING!!!..
wow.. agak agak we all reti tak??? aktiviti ni tak wajib pun.. saper yang nak g boleh pergi.. so this time we all terasa nak pergi pulak.. selama ni kampus da banyak wat tournament.. bowling.. masquereda n whatsoever lagi la.. tapi tak pernah pun join.. tapi kali ni gedik2 nak join benda ni.. 

even tak pernah main.. hahaha.. for me.. I sajer jer masuk benda ni.. coz dia wat kat Putrajaya!!ngee~.. dekat jer ngan my home.. boleh g sendiri.. so setakat ni.. Fara, Zura,  & Azie nak join benda nih.. tapi tak tao la nama we all da termasuk ke belum.. coz.. kena booking awal awal kowt.. mana la tahu kan.. da penuh.. kempunan zura nanti.. ahaks. ( tak pasal2 orang len yang kena..) so dengan ini .. insyaallah kalo takder aral.. ini la aktiviti we all untuk hari sabtu ni.. 

btw... actually pagi nanti.. ( this time 3 am) ader kuiz Maf sebenarnya.. .. tapi skang ngah mengadap benda ni lak.. huhuhu.. da mals nak review lagi.. da abis da buat past year.. so hopefully leh la jawab.. even tak banyak.. sikir pun jadila.. hehehe.. ter redha sekejap..

ouh.. yes hampir terlupa lak.. hari Jumaat ni lak.. ader presentation bel.. waa.. otak da blur tapi fakta ntuk dpresent baru ingat sikit jer.. huhuhu (main jer lebih)
after present.. stakat yang dirangcang ni.. Fara nak pergi pesta buku.. hehehe.. dari
hari tu lagi ckap nak pergi.. tapi tak pergi2 jugak..
tapi this time.. insyaALLAH.. memandangkan kelas pun habis kul 12.. so ader masa banyak .. jadi boleh la pergi..

now move on.. to assigment we all lak.. banyak.. huhuhu.. mau mengeluh kah?? tak moa lah.. nak relax jer.. take it easy .. hehehe.. so this is da latest work yang we all kena buat...

--past year eco 5 question--
--past year far 5 question--

yang tadi latest nyer..

yang ni lak balance cd.. hehehe mentang mentang la belajar akaun.. 
-- buku pink eco assestment chap 3 till chap 7--
--module eco semua past year based on chap 1 till 8--
--past year far publish a/c 2 question--

lagi lagi????

--excell... ntuk ais.. usah dikata la.. memang tertangguh banyak...--
taht all.. wah banyak ke sikit???

of course ler banyak.. tapi Fara tak mau merungut dah pun.. hehehe.. 
tulis ni just wanna to make me teringatkan sal semua ni jer..
so end with assestment..

next week sabtu n ahad pun kena g campus jugak.. coz
--Sabtu--Test Maf--
--ahad--Test Far--
ish2.. student life macam tu erk?? baru ku sedari.. chewah..
tak perlah.. slow slow... relax ... hehehe.. (my friend tag line..)
and the last thing that i want to remind myself.. ader lagi 28 hari lagi.. ntuk???? rahsia....
ader lagi 4 week before final exam..
so should I get ready now???
urm.....
......................................
errr.. tetibe banyak la pulak yang nak diconteng hari ni.. konon2 stay up nak study.. ngek tul la Fara ni kan.. hehehe..apa apa pun enjoys...=p