MaUlIdUr RaSuL

SeLaMat MenYambUt MAULIDUR RASUL to all...
Selamat selamat selamat .. hehehe..
actually Fara pun tak tau nak tulis apa..
just nak ucap selamat menyambut Maulidur Rasul itu Je..
Cakap cakap sal ni teringat sal marhaban..
tapi Fara pun da tak ingat sebenarnya bila Marhaban disambut..
time Maulidur Rasul kah???
al maklumlah da hampir 10 tahun tak sambut or pergi majlis marhaban..
yer la kan.. kat kampung mana ader semua tu!!
Sejak Fara pindah dr bp ke home town sekarang..
sekali pun Fara tak pernah gi... kalo dulu.. selalu ajer.. best!!! suke suke!!
pelik kan!! sepatutnya bandar la yang takder.. ye ar orang semua busy busy..
tapi apa yang Fara lihat sebaliknya pulak..
maybe ader sebenarnya just Fara jer yang tak pergi.. hehehe..
so dihari mulia lagi bahagia ni.. my family sekarang ni semuanya ada kat sini..
kat rumah my sister merangkap rumah Fara n my brother also..
Kat Putrajaya ni hah!!
opp.. correction.. not semua.. terlupa lak..
Fara ada lagi sorang adik yang tak der kat sini.. huhuhu...
dia ada nun kat kampung.. tak datang sini..
duk sorang2 kat umah tu dengan hantu..
hehehe.. jahat giler..
apa apahal pun dia yang tak nak datang.. bukan nyer kita owang tak bagi..
so padan la muka dia duk sorang sorang.. hahaha..
ckap sal Maulidur Rasul ni jugak.. so dengan banga banganya nak cakap y hari ni
Fara cuti..hehehe.. ye ar ramai kot yang tak cuti.. err ye ker???
maybe.. hehehe..
tpi cuti ke tak cuti ker.. assigment tetap banyak..
huhuhu... harus dimanakah lagi caranya untuk melenyapkan semua assigment2 ini..
tapi sebenarnya.. sepatutnya takder pun..
tp becoz of fara suka wat kerja ngan pensil dulu.. so kena la wat balik ngan pen..
urmm..shooting pun still ta siap lg..
nak edit lak pas tu..
ouh tidakkkkk... banyak nye kerja...
uitss.. jangan mengeluh.. tak baik Tuhan marah..
=p..
apa apa pun.. cuti tetap cuti..
so pasni me n family nak kuar jalan jaln..( klo tak ujan la...)
dan sal kerja dengan segeranya akan kutolak ketepi..
yer lah kan.. da lama fara tak balik kampung.. ( cti2 selama ni tak blik pun)
so bila my family datang sini.. of course la i want to spent my time with they all..
especially spent time ntuk membuli adik2.. hehehe..
so aper lagi.. enjoysssss!!!

Popular Posts