Skip to main content

Posts

Featured

Cara buang ketuat menggunakan Verrumal

First of all. O.m.ggggg. thanks Allah. Akhirnya dpt jugak update blog tentang ini. Lama tunggu nk update. Once dah free apss x boleh upload picture pulak. Gigih google & godek2 cara nk upload. Akhirnya. Thanks Allah. Soo.. Actually sy sendiri x tahu and tak perasan pun bile ketuat ni mula berumah tangga di my hand. Masa dulu mula mula ade y kecik je di tengah tengah tangan. I biarkan je. Coz tak tahu itu dipanggil ketuat. Haha. Then ia naik pulak di jari sebelah ibu jari. Kecik tapi dari masa ke semasa makin besar dan besar. But still i biarkan. Sebb i also dont know how to remove that. Already google cr tp lot of ckp akan hilang. But as for me x hilang pun 😭😭😭😭 insteaf of hilang ia makin merebak. Dari 1 kpda 2, 3 and almost 6 ke tujuh kowt. Lupa dah. Btw hanya di tangan kanan setakat ni. Sebelum proceed cara untuk rawat here a little bit info about ketuat. Ketuat or wart actually merupakan sejnis penyakit kulit & disebab kan oleh virus human papilloma (eh ini nama virus …

Latest Posts

Can we falling in again?

Apa lebihnya dia?

Part time job as tax advisor

Ujian atau takdir

Hati kosong

Room view @ Lexis Hibiscus PD

Breakfast & morning view at Lexis Hibiscus PD

Dinner at Roselle Coffee House Lexis Hibiscus

Pre stories at Lexis Hibiscus Port Dickson

Missing!!